Publicitat
Comunicació · 1 de Juny de 2019. 13:33h.

Enric Hernández surt per la porta del darrera

Cap esment a l'exdirector d'El Periódico en la presa de control dels nous propietaris

Enric Hernández surt per la porta del darrera

El Periódico no ha fet cap esment a l'exdirector del diari Enric Hernández, ni tan sols agraeix els serveis prestats, en les dues pàgines que ha dedicat a la presa de control de Prensa Ibérica sobre el Grup Zeta.

El diari destaca que les dues primeres mesures adoptades després del canvi de titularitat han sigut la substitució d'Enric Hernàndez per Anna Cristeto en la direcció del diari així com la creació d'un Comitè Editorial presidit per Joan Tapia.

La informació recull les paraules pronunciades pel president de Prensa Ibérica, Javier Moll, en la seva visita a les redaccions d'El Periódico i Sport on va assegurar que el diari generalista "ha de català i de progrés". També va enaltir l'"acreditada i respectada trajectòria" de la nova directora.

També recull les paraules de Tapia i Cristeto, però sense fer cap referència a Hernández. El primer va reivindicar que aquesta nova etapa ha de servir per al "rellançament d'El Periódico", un diari amb una línia editorial que, segons ell, "no ha de ser tancada i, encara menys, sectària, sinó oberta a les realitats i als interessos de Catalunya".

Finalment, la nova directora va emfatitzar la seva intenció de potenciar una proposta informativa en la qual els lectors "estiguin informats proporcionant elements de reflexió perquè puguin valorar i entendre els fets i tenir el seu propi criteri, però també arribar a altres que ens miren des de la distància i pensen de manera diferent".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Decebut, bcn (tbn), 03/06/2019 - 12:41

Fins ara com que reia les gràcies als del "prusés" s'entén que no era un diari català, sinó fatxa. Anem bé.

#7 Sharp, Tarragona, 02/06/2019 - 11:15

Nocoincido normalmente con el Sr. Hernandez, pero si debo felcicitarle por su valentia en los dias posteriores al atentado de Agisto del 2027, cuando desenmarquero al Sr. Forn, Conseller de Interior y al mayor de los Mossos, sr. Trapero, con el aviso desde EEUU de un peligro inminente de atentado. Trapero se permitió llamarle en una rueda de prens

#6 Tonino, BCN, 02/06/2019 - 10:47

Enric es lo que tiene cuando te conviertes en portavoz del PSOE en la prensa escrita...

#5 Ciudadano X, Barcelona, 02/06/2019 - 00:49

El progresismo es a progreso lo que un carterista a una cartera.

#4 JOSE MASSAGUE VENDRELL, Barcelona, 01/06/2019 - 21:46

Com deia l'inmens actor napolitá TOTO: Signore si nasce... (i afegia amb un posat d'humilitat mes fals que un duro sevillano: Ed io, modestamente, lo nacqui) I, pel que es veu, a EL PERIODICO, no hi varen pas neixer.