Publicitat
Comunicació · 16 de Maig de 2022. 19:52h.

Enric Juliana hauria votat que no a la independència

"La Vanguardia no ha estat mai independentista"

Enric Juliana hauria votat que no a la independència

El director adjunt de La Vanguardia, Enric Juliana, ha assegurat en una entrevista en El Mundo que hagués votat "que no" en una consulta independentista i ha explicat que "vaig acompanyar la meva mare a la consulta del 2014. Em va dir: 'La Generalitat convoca i així que aniré a votar'. Això cal entendre-ho". "Va votar que no", ha subratllat.

El periodista ha afirmat que "La Vanguardia no ha estat mai independentista" i a títol personal ha dit que "sempre he considerat que Espanya és el meu país", però apunta que "el que podem és discutir com m'agradaria que anés Espanya".

També ha exposat que "jo he intentat treballar des d'aquest prisma: reportar, primer, a un lector de Barcelona, que és el lector principal de La Vanguardia" i ha assegurat que "no he fet grans amics en la política".

Juliana explica en aquest sentit que "vaig tenir una relació d'afecte personal amb Maragall, un gran alcalde, tipus peculiar" i "amb Pablo Iglesias va ser molt interessant mantenir amb ell un llarg diàleg que es va resumir en un llibre".

Finalment, el periodista ha assenyalat que l'ex vicepresident del Govern espanyol i ex líder de Podemos és una persona molt intel·ligent, que es creix en el combat, li tinc estima personal..." "Però amb el Vesuvi sempre cal mantenir una certa distància", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#19 lliuredenacionalisme, barcelona, 17/05/2022 - 14:54

Quines penques mare de Déu. Sense TV3 i el Grup Godó (Vanguardia, RAC 1...) el procés no hauria estat possible. Només cal consultar l'hemeroteca del 2012 al 2017 per veure com van encoratjar la mobilització

#18 Very, V, 17/05/2022 - 12:14

La Varragana nunca ha sido independentista, solo mamporrera.
Pagando te publican la mentira que tú quieras.

#17 Sainete tropical, BcN, 17/05/2022 - 10:53

Y no se confundaaaan,
lectooorah, lectoooreh
Yo no soy indeeeepe
Y el conde loasía pa cobrar subvensionehhhh
¿Es que no les queda un mínimo de vergüenza? ¿Y lo del editorial conjunto cómo lo explican? ¿A Rahola, al Sallés y otros tantos promotores del procés la/los mantuvieron/mantienen entonces porque les va el sado o qué?
Nos tratan de

#16 Conxita de Riudecols, Riudecols, 17/05/2022 - 10:39

Aquest home d'orelles peludes i que sembla un Gremlin va ser el principal promotor del famós editorial conjunt . Ara diu que ha baixat del burro i ens l'hem de creure?

#15 El Sifoner, Era SECESIÓN no independencia, 17/05/2022 - 10:04

(Enric Juliana hubiera votado que no a la independencia) Pero seguro que hubiera SI a la SECESIÓN
("La Vanguardia no ha sido nunca independentista") Claro que no, porque la CCAA catalana no es ninguna colonia, por eso la Vanguardia es SECESIONISTA.