Publicitat
Comunicació · 9 de Març de 2012. 15:47h.

"Ens porten al desastre"

El periodista Rafael Nadal demana "davant d'una crisi extraordinària, mesures extraordinàries"

"Ens porten al desastre"

Imatge de l'article

El periodista Rafael Nadal, en un article a La Vanguardia, reclama als polítics "davant d'una crisi extraordinària, mesures extraordinàries". "Ningú no es creu que els partits hagin fet tot el possible per buscar aquest acord anticrisi, ni aquí, ni a Espanya", lamenta.

Per a Nadal, "es tracta que, a canvi de l'esforç enorme que estan fent assalariats i classes mitjanes (en sous, impostos i retallades), els governs posin sobre la taula la col·laboració de la banca, la persecució del frau fiscal i els impostos a les transaccions financeres i les grans fortunes", proposa. El periodista assenyala que un acord "donaria garanties a Europa i ens donaria més temps i flexibilitat per actuar".

En aquest sentit, deixa clar que "no sóc pessimista, me'n fan: el país pot i vol sortir-se'n; els ciutadans fa temps que s'hi han posat i només falta que els líders entenguin que durant tres o quatre anys hem de funcionar en estat d'excepció nacional".

Nadal alerta que la gent observa com "els nostres dirigents, que no se'n surten, ens porten al desastre, però no pensen reaccionar perquè només reaccionen en clau partidista; i quan molta gent ha començat a estimbar-se pel penya-segat, ells miren cap a una altra banda". El periodista adverteix que "el judici de la història serà impecable" amb ells.

Per

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#1 Claüc, Sabadell, 09/03/2012 - 16:54

La mesura extraordinària que es treuria de la crisi d'una manera segura és la independència, però molt em temo que el nacionalista Rafael nadal prefereix la crisi mentre estiguem sotmesos a Espanya com ell vol.

#1.1 cornut, Terrassa, 09/03/2012 - 21:23

La realitat es q els que ens han ficat a la crisis (soberanistes, nacionalistes e independentistes), ara venen amb la recepta màgica de la independència. La nostra sobrerania s'anomena compte corrent a Liechtenstein, i a pagar el beure!

#1.2 JA JA, Girona, 10/03/2012 - 08:13

Els Nadal familia burgesa ficada en tots els ambits els que van fer la variant de Girona fent malbe un paratge quan es podia fer pasar per la A7 tal i com s'ha fet ara. CORNUT ves a cag..ar, ets un perdedor els INDEPENDENTISTES guanyarem i els corruptes catalans es quedaran a la teva ESPANYA. JAJAJA

#1.3 santsenc, Vila e Sants, 10/03/2012 - 15:01

Mentre els catalans estem en estat d'excepció, Espanya no deixar de construir línees de TGV i autovies a la resta d'Espanya completament deficitàries.