Publicitat
Comunicació · 7 d'Agost de 2022. 12:38h.

Ensucrant Pere Aragonès

Catalunya Ràdio el treu passejant el gos i La Vanguardia pregunta sobre cuina

Ensucrant Pere Aragonès

El diari La Vanguardia ha publicat aquest diumenge una entrevista amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, on li preguntes per la seva afició a la cuina després que dijous El Matí de Catalunya Ràdio l'entrevistés amb la seva gossa Neula.

Aragonès ha assegurat que li agrada cuinar perquè "em relaxa", "és el meu moment de calma, un diumenge al matí, tres hores, quatre, tranquil·lament, a casa". "Dels records més bonics que tinc de petit és entrar a la cuina de la meva àvia Maria Teresa i obrir la cassola, a veure què estava fent", diu.

També detalla que "el primer que vaig preparar ja una mica més elaborat van ser els plats de la meva àvia, primer sense èxit, després millor, i al final ja innovant". "La família ja sap que per a l’aniversari o el sant un gadget de cuina és un regal que triomfa", apunta.

Finalment, Pere Aragonès explica "vaig comprar un equip d’esterificació i vaig aconseguir fer-lo amb una escudella, però al final era més bona l’escudella tal qual". "Després hi ha la cuina de baixa temperatura, de coccions llargues...".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 07/08/2022 - 19:13

Pere Aragonès debería dedicarse plenamente a lo que le gusta y sabe hacer bien: cocinar y pasear la perra.
¡Le deseamos que pueda hacerlo pronto!

#12.1 Decebut, bcn (tbn), 07/08/2022 - 21:49

Sí, pero le tendremos que pagar jubilación, despacho, secretaria, coche oficial, chófer.... Creo que ya tenemos cinco en esa situación.

#11 Cuanto almibar!!!, Barcelona, 07/08/2022 - 15:19

La propera serà regant les plantes, verd, ecologista i feminista, l'última tendència en modes, que ens passi la recepta dels nostrats canalons de l'àvia, i si hi posa una mica de foie-gras o no, tela marinera

#10 Carlos Gomez, tengo un amigo en Balay, 07/08/2022 - 14:43

Tan feliç que vivia ell amb el seu Cola Cao, les seves xarranques i els seus playmobils quan ningu l´empaitava ni l´obligava a anar tot el dia vestit de primera comunio fingint amb mes pena que gloria ser algu

Fa angunieta oi ?

#9 El Llop de Burriac, Cabrera de Mar, 07/08/2022 - 14:07

Ja només li falta un reportatge al Vogue.

#8 Paràsits vividors, Xuclar de la mamella, 07/08/2022 - 13:41

Colla d´aprofitats de lo públic. Totalmente improductius. Sangoneres. I la resta a pagar impostos confiscatoris per que llavors els malbaratin.