Publicitat
Comunicació · 9 de Setembre de 2009. 18:35h.

"Entenc el disgust del president Pujol"

L'exdirector de l''Avui', Xavier Bosch, justifica la baixa com a subscriptor de l'expresident

El periodista Xavier Bosch, que presentarà la nova edició de l'Àgora a TV3, ha afirmat en una entrevista amb e-notícies que "entenc el disgust del president Pujol per una noticia signada que no existeix". "Periodísticament no és el més òptim", ha afegit en al·lusió al reportatge sobre "Tardor calenta a CiU", que anava signat per un periodista que no existeix, però també que ell continua subscrit i que "me'l llegeixo amb molt de gust"

Bosch presentarà aquesta temporada una nova versió de l'Àgora en substitució de Xavier Coral, que passa a les tardes, i admet que "posar-se davant d'una càmara és un repte" però que "em va com anell al dit". El periodista ja havia dirigit "Un tomb per la vida", de Joaquim Maria Puyal, i "Aquest any, cent!", amb Antoni Bassas i Eduard Boet.

El nou presentador de TV3 també ha explicat que l'espai "deixa de ser monotemàtic i estem oberts a fer dos temes cada setmana", però s'ha decidit mantenir el nom "perquè és una marca molt ben considerada". Xavier Bosch també elogia "la valenta aposta de la direcció" que ha decidit passar-lo a TV3.

Bosch (Barcelona, 1967) ha estat creador d'espais radiofònics com "Alguna pregunta més?", "Cafè Baviera" o "El món a Rac-1". També va ser cap de programes de Rac-1 des dels seus inicis fins al 2008.

Xavier Bosch, als estudis de TV3
Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Pijoan, La VERITAT us farà LLIURES, 10/09/2009 - 17:58

a la versió DIGITAL, el famós article no hi surt. I es que el poder dels UNIONISTES de CDC es molt gran i el GRUO GODO, esta per "pagar i tornar" favors al PUJOL i a CDC. ES QUE QUANT CANTES LES VERITATS..PERDS LES AMISTATS..!! l

#10 joan, manresa, 10/09/2009 - 12:39

Oberta la paradeta del Casal...Nosaltres tambe l'entenem.No dexa de tenir un punt de raó o dos..Per els advocats dels pobres,un aclariment,una cosa es fer País i altre partidisme.Sr.Xavier ya tarda amb el seu programa d'Agora,l'esperem amb el pa,pa;i

#9 Ramon, Barcelona, 10/09/2009 - 09:44

Per desgràcia -per ERC- ja no hi ha raó per continuar donant suport a l'Avui, El Temps, TV3. Ara també són propaganda sociata, com tot. Sempre van ser progres i antigovernamentals -potser per autodefensa-, però abans almenys tenien sentit de país.

#8 Josep Lluis, LLEIDA, 10/09/2009 - 08:57

La debacle de l'Avui va començar amb tu.
Sou una colla de resentits, i no se si ho feu expressament o per que no en sabeu més.
En fi espero que amb el temps es reconegui que entre tu i en Laporta no hi ha color,

#7 Ramon, Barcelona, 10/09/2009 - 00:49

És inimaginable que cap mitjà sota control sociata sigui mai com l'Avui va ser sempre que va governar Convergència. Inimaginable. No rodarien caps, no, perquè ja no passaria. Inimaginable. El PSC és totalitari. Però Convergència és estúpida.