Publicitat
Comunicació · 14 de Febrer de 2014. 12:17h.

'Enxufisme' a Catalunya Ràdio

Els treballadors denuncien que "cada nou director col·loca persones afins"

'Enxufisme' a Catalunya Ràdio

Una protesta de treballadors de la Corpo, dies enrere

Els treballadors de Catalunya Ràdio, en una carta adreçada a Artur Mas, denuncien que "fa trenta anys que els treballadors veiem com cada director engega el seu propi projecte, sense tenir continuïtat amb l'anterior i hi 'col·loca', moltes vegades, persones 'afins' sense valorar-ne la trajectòria". "Fa trenta anys que els treballadors veiem com un càrrec de la radio manté el sou malgrat no continuar amb la responsabilitat", afegeixen.

També critiquen que "fa trenta anys que els treballadors veiem com s'aixequen parets per tancar despatxos que han d'ocupar persones que no sabem ben bé quina feina fan però que mantenen el sou d'abans. Fa trenta anys que els treballadors sentim el que cobra una productora, o una altra, i ens posem les mans al cap quan sabem algunes xifres".

"Fa trenta anys que els treballadors superem unes proves que mostren les nostres aptituds però d'altres entren per la porta del darrere. Durant aquests 30 anys tots els partits polítics, absolutament tots, han estat conscients de la situació i no hi han intervingut", indiquen.
 
"Ara ja fa uns quants anys que el govern de la Generalitat diu que no pot aportar els mateixos diners a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. I en comptes d'analitzar el volum de despesa i de posar ordre a l'organització, a l'estructura i a la manera de contractar, permet que la direcció retalli als únics que, durant 30 anys, per aixecar el projecte, hi han deixat la pell", afegeixen.

"Perqué ningú pot oblidar que els que fa 30 anys que defensem la radio i la tele públiques som nosaltres, els treballadors, al marge de govern i de partits polítics", conclouen.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#26 ramon, barcelona-c, 17/02/2014 - 14:17

Treballadors de Catalunya Ràdio estem contents de la qualitat de l'emisora ,correcta i farts de molts dels seus treballadors comunistes ,socialistes que durant anys ha procurat fer fora a qualsevol que no fos de la seva corda i sesgan l'informació contra el govern de torn quan aquest es convergent

#26.1 Pep, BCN, 17/02/2014 - 15:41

Tu tens de treballador de Catalunya Ràdio el que jo d'assistent personal del Papa. Au, ves a intoxicar a una altra banda!

#25 pers, tortosa, 16/02/2014 - 18:50

El enchufismo es esta democracia,que no venga nadie ahora a rasgarse las vestiduras.Es su culpa el tener la situacion que padecemos,incluso el independentismo.Y todo por falta de patiotismo de los políticos,al servicio de los poderosos.Solo abrir las listas y distritos electorales es la solucion

#24 qiqo, barcelona, 16/02/2014 - 07:59

I han tardat trenta anys en queixar-se?? Quants d´ells han entrat per enxufe? tots o casi tots. Com a TV3. Pobra, trista i bruta terra.

#23 polbcn, bcn, 15/02/2014 - 21:41

Algú tindria que mirar-se seriosament la TMB, plena d'ex sociates sense càrrec i cobrant molta pasta sense feina..

#22 Carles, Gavà, 15/02/2014 - 21:37

El que no diuen els treballadors és que ells també van entrar per endoll, i més encara en una empresa com aquesta. Com tothom en aquesta merda de país mediocre i corrupte.