Publicitat
Comunicació · 7 de Desembre de 2018. 19:07h.

ERC col·loca a la Corpo la dona d'un alt càrrec del Govern

Rosa Romà és parella del Secretari de Difusió

ERC col·loca a la Corpo la dona d'un alt càrrec del Govern

Miquel Martin, durant una compareixença parlamentària amb el seu equip en una foto d'arxiu

Esquerra ha proposat per al consell de govern de la CCMA -els nomenaments es faran en el ple de la setmana vinent- a Rosa Romà, que es la dona de l’actual Secretari de Difusió del Govern, Miquel Martín Gamisans.

Fonts del sector, no vinculades a ERC, han afirmat també que “és una professional magnífica, una fora de sèrie absoluta i que jo sàpiga, no és militant d’ERC ni li ha passat mai pel cap de ser-ho”. Rosa Romà era fins ara director de comunicació i de màrqueting de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

En el seu perfil de Linkedin es defineix com una persona “inquieta, alegre i creativa” alhora que explica que ha treballat per a marques com “Marca Barcelona, Ajuntament de Barcelona, Telefònica, Mattel, Nestlé, Shandy i Cruzcampo (grupo Heineken), Panrico, Samsung, etc”.

Romà acumula en la seva trajectòria haver treballat més de 10 anys en multinacionals de la publicitat com DDB i Bassat Ogilvy, a més d’una llicenciatura en Publicitat, un màster en planificació estratègica i l’Executive MBA a ESADE.

Els partits han desbloquejat la renovació del màxim òrgan de govern de la CCMA després de mesos de retard amb el vist-i plau de Ciutadans, que tindrà un representant, el fins ara director de TVE, Eladio Jareño, considerat abans proper al PP. El PSC, per la seva banda, ha proposat el gestor cultural Xavier Marcè, que ja va tenir responsabilitats a la conselleria de Cultura amb Ferran Mascarell.

El fet és, tanmateix, que el sobiranisme no perdrà el control de la CCMA perquè té també majoria parlamentària al Parlament. Els quatre candidats a favor del procés són el propi Saül Gordillo, fins ara director de Catalunya Ràdio, Sílvia Coppulo, Miquel Calçada i la citada Rosa Romà.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#12 Cris, Barcelona , 08/12/2018 - 13:23

Aquí pasa lo mismo que en Andalucía. Llevan años mamoneando los mimos y viviendo del enchufismo los adeptos al régimen totalitario Catalán.

#11 arm, figueres, 08/12/2018 - 09:56

ERC, es una agencia de col.locació, despres voleu que la gent us voti, que us voti la gent que col.loqueu, nomes voleu la generalitat per col.locar gent, us importa una m. la gent, lo important per ERC es col.locar gent de la vostre corda

#10 Pere Peret Pintor, Barcelona , Tabarnia, 08/12/2018 - 09:01

¿Y que puede esperarse de ellos? Se comportan como una secta endogámica , aunque nos roben a todos los catalanes y hacen lo que quieren arbitrariamente y sin oposicion , a los del lacito amarillo les parece todo bien. Prefieren que nos roben " los de aqui". , a ser bien gestionados desde"Madrit" . Es lo que tenemos, fruto del lavado de cerebro.

#9 Laughter, L'H España, 08/12/2018 - 00:05

Otro ejemplo más del estilo de vida parasitario de los indepres.

#9.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/12/2018 - 12:35

¿De que iban a vivir si no? Son castas que llevan generaciones viviendo del erario público y sus latrocinios, antes bajo el paraguas del franquismo y ahora del procés. Continuismo puro y duro.

#8 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 07/12/2018 - 23:06

Tot queda a casa, parents, querides i amiga........enchufes delictius.