Publicitat
Comunicació · 29 de Novembre de 2008. 17:14h.

ERC culpa el Govern espanyol pel tancament de TV3

Simó assegura que des del febrer té damunt la taula el decret

ERC culpa el Govern espanyol pel tancament de TV3

Acte a favor de TV3 davant del Parlament

La portaveu d'Esquerra al Parlament, Anna Simó, ha denunciat que el "Govern espanyol està impedint la reciprocitat d'emissions de les televisions públiques del Principat i del País Valencià". Simó ha declarat que el Govern que dirigeix José Luis Rodríguez Zapatero està "incomplint així l'acord que van arribar el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació el mes d'abril de 2007 amb el Ministerio de Industria, Turismo y Comercio d'elaborar un reial decret que fes viable la reciprocitat".

En aquest sentit, la portaveu parlamentària d'Esquerra ha lamentat que "qui va ser cap de llista pel PSPV per València en les darreres eleccions espanyoles, María Teresa Fernández de la Vega, "sigui còmplice per inacció del tancament de repetidors de TV3 al País Valencià", perquè "des del més de febrer té sobre la taula del Consell de Ministres el reial decret que dóna el marc legal i els mitjans tècnics perquè es pugui fer efectiva aquesta reciprocitat".

"El Govern català ha fet la feina", ha dit Simó, que ha assegurat que els governs català i valencià ja pràcticament tenen enllestit l'acord, ara "només falta que el Govern espanyol deixi de posar pals a les rodes al desplegament de les televisions públiques dels Països Catalans". Per això, la portaveu independentista ha anunciat que Esquerra demanarà la compareixença al Congrés de la vicepresidenta del Govern espanyol, "per tal que doni explicacions sobre el tancament de repetidors, però també del retard incomprensible de l'aprovació d'aquest reial decret".

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#33 Fran, Llinars, 03/12/2008 - 20:23

Hug,i tu en quin colegi del cotolengo l´has estudiat tu?diga´m en que m´equivocat i diga´m la teva tesis.Ara em diras que Cat era un regne, que cat ja existia amb Jaume I i que Pompeu Fabra era el seu"escudero".

#32 MERY, Villena-Alicante, 01/12/2008 - 12:02

Es asombroso que los del gobierno 'socialista' no obedezcan a los separatistas catalanes. Que sigan así, y en la C. Valenciana nos ahorraremos tener la 'oportunidad' de ver TV3, que está controlada por lo mas radical e impresentable de los separatis

#31 carles, BCN, 01/12/2008 - 11:21

Sempre el 'doble rasero'.... Tv3 ha estat anys emetent cap a baix, però mai han gossat permetre enviar Canal 9 cap a dalt (encara que sigui dolenta)... una hipocresia més.. si es veu a Tarragona, qué costava fer-la arrivar fins Bcn?

#30 joan, formentera, 01/12/2008 - 10:45

les frequencies per les que emitia tv3 al pais valencia,van ser cedides a la 6 per un ministre que es deia jose montilla.josep de la ribera calmat i deixer de llegir las provincias, no es bo per tu.

#29 Alba, Barcelona, 01/12/2008 - 08:51

Imitem a Jaume I i conquerim Valencia; perque els agradi o no, son catalans.