Publicitat
Comunicació · 4 d'Abril de 2022. 08:21h.

"ERC és un partit que controla els mitjans públics a Catalunya"

Ramon Cotarelo: "Es pot criticar l'Estat Espanyol, però mai es pot criticar a Esquerra"

"ERC és un partit que controla els mitjans públics a Catalunya"

El politòleg Ramon Cotarelo ha afirmat -al programa Opina Cat de 8tv- que "ERC és un partit que controla els mitjans públics a Catalunya". Considera que els mitjans de comunicació públics a Catalunya estan polititzats. "Es pot criticar l'Estat Espanyol, però mai es pot criticar a ERC", ha afirmat.

Cotarelo ha realitzat també al programa un debat amb la diputada de Ciutadans al Parlament Anna Grau sobre el bilingüisme i la immersió lingüística. "El bilingüisme ha estat una conseqüència d'una conquista i una dominació imposada", ha dit.

"Aquesta qüestió de què hi ha gairebé la meitat de la població que no parla el català és conseqüència d'una política d'immigració equivocada", ha manifestat el politòleg a Opina Cat.

Per la seva banda, Grau considera insuficient la sentència del 25% d'hores en castellà a les escoles. "La immersió ha sacrificat la llengua a la política, s'ha convertit el català en una arma de combat", ha dit. "Ells ho venen com un model de cohesió, però ha generat fractura", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#17 Soloesmiopinion, Tabarnia, 04/04/2022 - 18:06

Ostras, pues sí que es inteligente este hombre, si. Apenas ha tardado unos pocos años en darse cuenta de lo que todo el mundo sabe.

#16 Manu Kopenawa, Barcanona, 04/04/2022 - 17:54

La vieja del visillo, ya derrapa :-))))

#15 Barretina a rosca, Black hole, 04/04/2022 - 17:27

A mi el Tamariz me hace más gracias cuando lleva sombrero y hace sus juegos de magia.

#14 Inasio, Guiriland, 04/04/2022 - 17:17

La abuela castañera parla catalá per a dir tontás.

#13 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 04/04/2022 - 15:59

Si hasta este jovencito llegado de Madrid lo ve. Ve que los nacionalistan controla los medios públicos, en Cataluña hay una déficit democratico grande. Pero eso no, Ramon, ni ha habido conquista ni ha habido una política de inmigración equivocada. Una cosa es aprender catalán, y otra es forzarnos a hablar en lo que no nos sale.