Publicitat
Comunicació · 10 de Juliol de 2018. 19:29h.

ERC i PDECAT topen per ‘El Suplement’

Guerra soterrada per col·locar el seu successor

ERC i PDECAT topen per ‘El Suplement’

Saül Gordillo

La marxa de Ricard Ustrell de Catalunya Ràdio, on fins ara presentava el programa dels caps de setmana El Suplement, ha generat una guerra soterrada entre Esquerra i el PDECAT per col·locar el seu successor.

La CCMA manté un precari equilibri de poders on la presidenta en funcions, Núria Llorach, i el director de TV3, Vicent Sanchis, són considerats propers al PDECAT mentre que el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, a Esquerra.

El primer candidat de l’esmentat Saül Gordillo era Roger Escapa, que está ara als Matins amb Mònica Terribas i que ja havia substituït Ustrell als estius. La segona opció és la periodista Cristina Puig -considerada sobiranista-, però la proposta no ha estat acceptada per Núria Llorach.

Ara la que sona amb més insistència és Xantal Llavina, que en aquest cas comptaria amb el vist-i-plau de Gordillo i d’ERC.

Núria Llorach

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Ramon, barcelona, 14/07/2018 - 00:37

Sr. Rius investigui... El favorit de Gordillo és Escapa perquè és molt ERC i ha estat el seu TALP i majordom que li ha passat tota la info per tumbar Ustrell, Ustrell i Escapa no se suporten. Treballo a la casa i tothom ho sap... Per què es promociona algú amb un CV tan minço com el seu? La Corpo hi dirà alguna cosa per un pgma tan important?

#7 Magda Serra, girona, 13/07/2018 - 18:40

Abans mil vegades els anys d'experiència de Xantal Llavina a la ràdio i a la tv davant d'Escapa. Espero q la direcció no sigui MÉS MASCLISTA, i no valori temes POLÍTICS sino criteris PROFESSIONALS!! Sort Xantal!!!!

#6 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 11/07/2018 - 11:39

Pero Nuria Llorach quan de temps fa que es directora en funcions (!) de la CCMA?
Convergent de tota la vida, des de l'època de Jordi Pujol, sempre ha percebut salaris de l'administracio pùblica catalana.
El control politic de la CCMA es fonamental per mantenir l'ideologia imperant (CDC-PDeCAT-JxCAT)

#5 Lo Flabioler de Copenhage, Copenhage del Sud, 11/07/2018 - 09:19

El único mérito que cuenta para dirigir cualquier cosa dependiente de la Gene es ser indepe de pedra picada, no valen medias tintas ni tibiezas, para eso ya hay otros organismos que aceptan a cualquiera.

#4 Chris, Lleida, 10/07/2018 - 23:23

Aneu-vos-en!! sou veritable verí per Catalunya. Si us estimeu aquesta terra, dimitiu tots qui heu participat en el procès. Sou un frau pels catalans, i també pels espanyols, perquè de pocasoltes i pocavergonyes fora de Catalunya també en tenim per donar i vendre, però vosaltres us supereu cada moment!!