Publicitat
Comunicació · 24 de Març de 2010. 16:37h.

ERC proposa Enric Marín per presidir la Corpo

CiU bloquejarà previsiblement el nomenament

ERC proposa Enric Marín per presidir la Corpo

Enric Marín, amb el conseller Tresserres, en una foto a Palau

Esquerra pensa proposar l'exsecretari de Comunicació del Govern Enric Marín com a nou membre del consell de govern CCMA per a substituir el dimitit Albert Sáez, segons ha sabut e-notícies de fonts parlamentàries. El seu pas com a membre de l'esmentat consell de govern és previ al seu nomenament com a president d'aquest organisme, que necessita l'acord de dos terceres parts del Parlament.

L'elecció, tanmateix, es presenta difícil. La marxa d'Albert Sáez -amb el que CiU era molt crític- ha fet que la federació nacionalista ostenti de moment la presidència de la CCMA, encara que sigui de forma provisional. Les normes de funcionament del consell de govern, en efecte, estableixen que en cas de dimissió el fins ara vicepresident, Roger Loppacher, exerceixi de president.

Els partits van repartir-se ara fa dos anys els càrrecs del consell de govern de la CCMA. A CiU li van tocar cinc membres a canvi que Esquerra ostentés la presidència. La renúncia d'Albert Sáez ha deixat ara ERC sense presència en el màxim òrgan de control de la Corporació.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 nuri, Bcn, 25/03/2010 - 20:58

Com el Sàez, el Tresserras col.loca als seus amics devant la debacle electoral. Comença "la gran escapada" i el joc de cadires¡¡

#4 Ramon, Barcelona, 25/03/2010 - 17:04

Mentre continuï en grapes sucursalistes, hauriem de dir-ne Copro.

#3 lluis, Vilanova, 24/03/2010 - 18:37

Es certa la noticia de que el sincotró no funciona, i ho van preparar per poder fer l´inaguració abans de periode electoral? Que encara l´hi falten cinc o sis mesos de treballs?

#2 Kropotkin, Vic, 24/03/2010 - 18:10

¿Y porque no el Joan Oliver ahora que se queda sin trabajo en el Barça? Es un tipo muy fiel y obedece cualquier tipo de orden. Además, no tiene ningún tipo de escrupulo. Es casi perfecto para un trabajo así. Jua, jua, jua,...

#1 LLUC, SECTARIS D´ER, 24/03/2010 - 17:19

Vinga, unaltra sectari d´ER !! Sort que ara ja mana CiU i no l´acceptaran.