Publicitat
Comunicació · 6 de Març de 2020. 13:20h.

ERC qüestiona Rahola a TV3

"Fa opinió de forma quotidiana"

El diputat d'ERC, José Rodríguez, ha criticat "la columna editorial" que fa la periodista Pilar Rahola als programes Preguntes Freqüents i Tot es mou durant la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audivisuals (CCMA) al Parlament.

Rodríguez ha lamentat que "no deixa de sorprendre que TV3 tingui una col·laboradora que fa opinió de forma quotidiana sense que hi hagi els criteris de contrast i contrapesos amb visions alternatives". "Sembla més una columna editorial que un espai d'opinió" ha reblat.

També ha dit que "el que veiem a vegades que un analista d'informació requereix un cert rigor a la veracitat i un cert coneixement tècnic". "No dubto de l'experiència professional i la valua opinadora de Pilar Rahola, però dubto del format", ha afegit.

Finalment, José Rodríguez ha remarcat en aquest sentit que "estem confonent analistes d'opinió amb columnes editorials" i ha subratllat que "generen una confusió entre el que és anàlisi i el que és opinió".

El director de TV3, Vicent Sanchis, li ha recordat que aquesta temporada "s'ha reduït" la presència de la periodista "perquè no es pugui dir que hi ha un excés".

També ha dit que "cada dia té una columna en un dels diaris que passen per ser un dels més prestigiosos de la ciutat. Vol dir que hi ha dos mitjans que li confiem aquestes anàlisis".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Doctor, Barcelona, 06/03/2020 - 20:24

Como en Barrio Sésamo, hay que enseñarle a Vicentito Sanchis la diferencia entre público y privado: público lo pagamos todos (TV3) y privado lo paga quien lo compra (La Vanguardia)

#5 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU UN CATALÀ EMPRENYAT , PILAR RAHOLA CASADA CON UNO DEL P.P. , SEMPRE A ESTADO AL LADO DE JXCAT LA DRETA C ORRU, 06/03/2020 - 19:13

¿ SABEU PER QUÈ PILAR RAHOLA NO AGRADA ALS DE E.R.C. ? Facil Pilar Rahola cuan Invita gent a casa seva caso tots son de Dretes son de JXCAT hasta el President de Catalunya . Defensa molt A PUIGDEMONT Li molesta la Pujada de impostos que han fet els D´Esquerres con E.R.C. .Per aixo ella critica a E.R.C.

#4 Don Pelayo, Baix Llobregat, 06/03/2020 - 16:20

A mi antes me indignaba mucho ver a esta señora en TV3 a todas horas.
Ahora m alegro... Cabrea hasta a ERC????????????

#3 Jos, VNG (Ghost Republic), 06/03/2020 - 16:04

"TV3 ha sigut sempre un exemple de pluralisme" "Hi ha informes independents que remarquen la seva excel·lència"

Tot això era broma, no¿?

#2 sid, bcn, 06/03/2020 - 14:21

le dijo la sarten al cazo