Publicitat
Comunicació · 12 d'Abril de 2016. 19:25h.

ERC 'recupera' l'ACN

El convergent Joan Maria Clavaguera és substituït per un periodista del diari ARA

ERC 'recupera' l'ACN

El nou director de l'ACN, Marc Colomer (foto: ARA)

ERC recupera l'Agència Catalana de Notícies. El fins ara director, Joan Maria Clavaguera, abandona el seu càrrec i serà substituït pel periodista del diari ARA, Marc Colomer. Clavaguera va arribar a l'ACN en el 2011 després que CiU "va recuperar" la Generalitat. Anys abans havia dirigit Catalunya Ràdio des del 1995 fins el 2002 . Ara fa 5 anys, Clavaguera va substituir al capdavant de l'agència a Saül Gordillo que acaba de ser nomenat director de l'emissora de ràdio de la Generalitat. Gordillo ha afirmat en el seu twitter que el nomenament de Colomer és “una gran elecció per a l'agència nacional”

Marc Colomer treballava a la secció de política del diari ARA des del 2010. Amb anterioritat, havia treballat com a periodista multimèdia durant dos anys. També té experiència en el periodisme local del Maresme on va néixer al 1977.

El nou director de l''ACN és membre del Grup de Periodistes Ramon Barnils. El nou director d'informatius de TV3, David Bassa, també forma part de la mateixa entitat.

El fins ara director de l'ACN, Joan Maria Clavaguera (foto: ACN)

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 Pablito 1, Barcelona, 12/04/2016 - 20:39

Sueña a cachondeo que digan que l'ANC es una agencia de noticias catalana.
Es lo contrario a la información. Difunden las mentiras nacionalistas buscando cada vez más parecerse a la inquisición de Torquemada
Ninguna de sus informaciones son imparciales y en una democracia l'ANC no debería de existir