Publicitat
Comunicació · 12 de Desembre de 2008. 13:55h.

ERC, satisfeta amb l'audiència de Catalunya Ràdio

Albert Sáez felicita l'emissora perquè "manté el lideratge"

ERC, satisfeta amb l'audiència de Catalunya Ràdio

Marina Llansana, abans de la seva intervenció

La portaveu d'Esquerra al Parlament, Mariana Llansana, ha expressat "la satisfacció del nostre grup parlamentari" per les darreres dades d'audiència de Catalunya Ràdio malgrat que Neus Bonet ha perdut 70.000 oients i la Ser s'ha situat a només 39.000 de l'emissora pública catalana. Llansana, que havia treballat a Catalunya Cultura, ha denunciat la "visió apocalíptica" de CiU i ha assegurat que "les audiències que van sortir ahir (dijous) confirmen les bones dades".

La valoració de la diputada d'ERC ha coincidit també amb la del president de la CCMA, Albert Sáez, ha expressat la seva "felicitació dels treballadors de Catalunya Ràdio perquè mantenen i consoliden el lideratge". El director de Catalunya Ràdio, Oleguer Sarsanedas, ha insistit igualment que "'El matí de Catalunya Ràdio és el programa més escoltat del país, Catalunya Ràdio és l'emissora més escoltada aquesta tardor i Catalunya Ràdio és la més escoltada el 2008".

Sarsanedas ha afirmat, tanmateix, que "lluny de tot cofoïsme tenim molta feina" i ha   reconegut que "s'han fet molts canvis" i que aquests "produeixen petites turbulències", però l'autocrítica no ha anat més enllà. Sáez, Sarsanedas i Llansana han replicat, d'aquesta manerpròa, les paraules de la portaveu de CiU, Joana Ortega, que ha donat un senyal d'alarma sobre el descens d'audiència.

En el seu torn de rèplica, la també portaveu d'Unió ha afirmat que amb aquestes respostes "m'he quedat més preocupada que abans" i que ha critica la "valoració triomfalista" perquè "hi ha una baixada progressiva" Ortega ha advertit que "si aquesta tendència es manté a la propera onada de l'EGM hi haurà un empat tècnic o una pèrdua del lideratge".

"Fugin d'aquest discursos triomfals, que sembla que hagin de justificar els seus càrrecs" alhora que ha afirmat que la intervenció de Marina Llansana obeïa a "la subordinació d'Esquerra al tripartit".

L'únic que ha fet una mica d'autocrítica, entre els partits del Govern, ha estat el diputat del PSC David Pérez que, en una altra pregunta, ha admès que "no ens podem sentir contents i orgullosos de la programació en totes les franges horàries" tot i que, com Llansana, també ha felicitat a Oleguer Sarsanedas pels darres canvis en l'emissora.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 dani, reus, 10/01/2009 - 11:21

Com pot esrar satisfeta ERC, si cada dia els mitjans nacional catalans, perden un llensolet? Seràn hipocrites.

#22 sulfuro sulfuro, Barcelona, 13/12/2008 - 23:53

Lógico que estén contentos con la audiancia:son ellos.

#21 manel ferran, BCN, 13/12/2008 - 17:02

ja ho crec que estan satisfets: han complert les consignes del psoE fil per randa. Ara ja només els falta parar la mà i viure enganxats a la mamella.

#20 Jaume, Taradell, 13/12/2008 - 15:25

Aquesta colla de matacapellans son rucs

#19 Montse, Barcelona, 13/12/2008 - 14:55

Millor que és trobin satisfets.
Així quan a les properes municipals i parlamentaries perdin un altre bon grapat de vots , també és sentiran satisfets.
Una mica masoques aquests nois d'Esquerra no trobeu?