Publicitat
Comunicació · 15 de Juliol de 2010. 14:13h.

ERC té la paella pel mànec a TV3

Enric Marín, nou home fort de la Corporació

ERC té la paella pel mànec a TV3

Enric Marín, en la manifestació d'ERC durant la diada del 2005

La dimissió de la directora general de la CCMA, Rosa Cullell, fa que el nou home fort de la Corporació sigui l'exsecretari de comunicació del Govern, Enric Marín, d'Esquerra. Marín va arribar al càrrec per sorpresa després de la també dimissió de l'anterior president, Albert Sáez.

De fet, Cullell i Marín no tenien bona relació i no van aconseguir millorar-la amb un dinar celebrat setmanes enrera. Marín va deixar clar d'entrada -a diferència del seu predecessor- que estava disposat a manar i a exercir totes les competències que li atorga la Llei de la Corporació.

Cullell s'ha trobat així encaixonada entre la directora de TV3, Mònica Terribas, escollida també a proposta d'ERC, i Enric Marín. La relació entre Rosa Cullell i Terribas tampoc era bona, però almenys guardaven les formes, sobretot en públic.

A menys de quatre mesos de les eleccions, la marxa de Cullell ha causat preocupació en el PSC que ja veien amb inquietud una evolució 'sobiranista' de la cadena durant les últimes setmanes, sobretot arran del reportatge Adéu a Espanya o el seguiment de la manifestació contra la sentència de l'Estatut.

El diputat socialista Joan Ferran, conegut per les seves crítiques a la crosta nacionalsita, ja va expressar també la seva opinió per escrit contra l'esmentat reportatge.

Esquerra té ara la paella pel mànec a TV3. La marxa de Cullell per sorpresa ha causat, en la intimitat, satisfacció no només per això, sinó per les crítiques que va haver de rebrer ERC, fins i tot de dintre del tripartit, per la marxa de Sáez. Cullell ha fet ara el mateix.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 tzatza, BCN, 15/07/2010 - 20:15

Ampliació de les imatges de la manifestació no emeses per TV3.

http://www.youtube.com/watch?v=s-g4tj1zvDY
#7 MARUJA, barna, 15/07/2010 - 19:14

POR ESO EVITAN QUE EL DESCALABRO DE AUDIENCIA DE TV3 SE REFLEJE COMO HASTA AHORA A SUCEDIDO EN LOS PERIODICOS COMO EL AVUI CON GRAFICAS EXPLICITAS DEL DÍA PARA PASAR A REFLEJAR SOLO LOS PROGRAMAS MÁS VISTOS PARA EVITAR UTILIZAR SOLO UN DÍGITO PARA TV3!!!!

#6 Cesc, Lleida, 15/07/2010 - 19:09

Aquest Marín, amb les seves ulleres fosques i el posat napolità, és el típic xicot d.ERC criat a les "madrasses" del partit. Finalment, estan aconseguint fracturar la societat catalana...

#5 Juas juas juas, Barcelona-España, 15/07/2010 - 19:04

Si los sociatas han dejado TV3, es por que no habrá mucho que sacar. Además, de aquí a 4 o 5 meses, los de ERC salen defenestrados de la Generalitat. Bon Atepetit. !

#4 pauet, tarragona, 15/07/2010 - 18:56

Visca EnRic Marin! Canya a Espanya!