Publicitat
Comunicació · 31 de Gener de 2014. 22:00h.

ERC veu favoritisme al Grup Godó

Si es queda amb el departament comercial de TV3

ERC veu favoritisme al Grup Godó

El president Mas amb Carlos Godó en un acte oficial el 2011

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) considera que és un "despropòsit" la possible externalització del departament comercial de TV3 que es podria adjudicar el Grup Godó, advertint que la crisi “en cap cas pugui ser una excusa per satisfer interessos privats i per debilitar la nostra televisió pública, una estructura d’Estat molt important per a nosaltres”.

ERC ha advertit que vigilarà els guanys que obtingui la cadena 8tv del Grup Godó en publicitat aquest any respecte el que obtingui TV3. “Estarem molt pendents de quins són els ingressos de TV3 d’aquest 2014, i també de quins són els ingressos de 8tv aquest any”, ha anunciat.   

Els republicans han fet aquesta afirmació durant la comissió parlamentària de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), en una pregunta dirigida al president d’aquest organisme, Brauli Duart, sobre l’adjudicació del concurs d’externalització comercial.

El diputat d’ERC ha demanat a la CCMA que “es replantegi” aquesta decisió, i en aquesat línia ha sol·licitat que “tinguin seny” i deixin aquest concurs desert "per no cedir a la competència la nostra cartera de clients”, en referència al Grup Godó.

Des de la formació que lidera Oriol Junqueras han apuntat que si l’externalització de la publicitat s’acaba consumant estaran amatents de quins “anunciants incorpora el Grup Godó”. Sebrià ha afegit que comprovaran “quins són els preus de TV3 durant el 2014 respecte l’any anterior, i quins són els de 8tv en relació al 2013”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 guineu, barna, 02/02/2014 - 21:00

el que los tiene que vigilar es el Sr. MONTORO .
El grupo godo parece la intereconomia de la generalitat.

#12 rosamaria, VILAFRANCA DEL PENEDÈS, 02/02/2014 - 13:52

la desestimen, sàpiga Sr. Junqueras que han perdut el meu vot i el de tota la meva familia

#11 rosamaria, Vilafranca del Penedès, 02/02/2014 - 13:46

han cregut, no poden fer jugar així al Sr Mas i ara a sobre no volen anar junts a la eleccións Europeas, "la avaricia rompe el saco", pensin que vostès tenen menys vots que CDC, tot i així la proposta del Sr. Mas de formar Govern amb ells

#10 rosamaria, Vilafranca del Penedès, 02/02/2014 - 13:36

Sr. Junqueras, mai m'hi dirigit a vostè, pero les circunstàncies m'hi obliguen, en el tema de CDC i vostès, si està a totes o n'si está, no es pot jugar a la puta i a la Ramoneta,per exemple els pressupostos, vostés no tenen la majoria absoluta per`r em sembla que s'ho

#9 PERE, PALS, 02/02/2014 - 09:33

aixo no tu creus ni tu