Publicitat
Comunicació · 22 de Setembre de 2021. 10:14h.

"ERC vol ser Convergència"

Manuel Trallero, periodista: "Aragonès ha anat a la taula de diàleg amb la llista del súper"

"ERC vol ser Convergència"

El periodista i escriptor Manuel Trallero ha assegurat en el canal de Youtube de Xavier Rius que "ERC vol ser Convergència, aquella Convergència del peix al cove; quan Pujol anava a Madrid i tornava a Barcelona dient que havia aconseguit 'tal' transferència".

Trallero creu que la taula de diàleg, que té dos anys de marger, servirà "per assegurar el final de legislatura de Pedro Sánchez i perquè Pere Aragonès passi el vot de confiança que necessita amb els de la CUP". Tranquils, que això va per llarg", ha assenyalat.

El periodista té la sospita que "Aragonès ha anat a la taula de diàleg amb la llista del súper". "La llista del súper, és una llista que els catalans tenim de temps immemorials, però que es va actualitzant. Crec que ja anem pels quaranta productes", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Pep, Salt, 22/09/2021 - 13:57

ERC ni vol ni pot ser convergència, primer perquè es un partit independèntista integrador i social n Convergència no ho era i segon perque quan Convergència te centenars de casos de corrupció, ERC no en te ni un.
Segurament no son perfectes però comparats amb altres partit Catalans, Espanyols o la Casa Real per ex, em quedo amb ERC sens cap dubt

#3.1 A.Bcn, Barcelona, 22/09/2021 - 18:42

Sin ir más lejos: Xavier Vendrell, Enric Mir.

#2 A.Bcn, Barcelona, 22/09/2021 - 12:41

No necesitan esforzarse mucho, ya son casi tan corruptos como los convergentes. Sólo les falta ser capaces de controlar su tendencia innata a la traición y sacarse de encima el tufo a purines.

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 22/09/2021 - 11:56

ERC quiere ser Convergencia, el Chiquitín quiere ser Pujol y la Borrás quiere ser Eulàlia Reguant. Un revoltillo de personajillos y roles donde nadie sabe quien es quien. Y el niño con la vieja lista de la compra, la del yayo pujol. Con lo de los mossos se va a pillar los dedos. Pero si ya los tiene pillados!