Publicitat
Comunicació · 1 d'Abril de 2020. 20:15h.

ERTO a La Vanguardia

El comitè d'empresa s'oposa "enèrgicament"

ERTO a La Vanguardia

La Vanguardia aplicarà un expedient de regulació temporal d'ocupació a la plantilla amb motiu de la crisi provocada per la pandèmia de coronavirus. L'empresa s'ha acollit a la mesura com han fet moltes empreses afectades per la crisi provocada pel Covid-19, malgrat que encara no han especificat les condicions de l'ERTO.

El comitè d'empresa de La Vanguardia ha rebutjat "enèrgicament" aquesta mesura i han anunciat a través d'un comunicat que han activat els serveis jurídics per estudiar-ho. El comitè d'empresa denuncia que "la redacció està sotmesa des de fa més d'un any a un evident sobreesforç" i que se suma a "la falta de mitjans tècnics i tecnològics".

Malgrat que asseguren que els treballadors "s'han bolcat en fer més fort" el mitjà, lamenten que "la plantilla està duent a terme jornades molt per sobre de les que recull el conveni", evidenciant el "compromís amb La Vanguardia des del primer moment".

El comitè considera que aquest anunci és "totalment contradictori amb el que està defensant des de l'inici d'aquesta crisi sanitària la pròpia capçalera: que som un servei essencial -com ha reconegut el mateix Govern central-" "Davant d'una demanda inusitada d'informació no podem rebaixar la productivitat de la redacció" han apuntat. El comitè fa una crida a l'empresa per tal que reflexioni sobre la decisió que consideren que "generarà una important fractura amb la redacció" i insten l'empresa a retirar "qualsevol mesura de retallada".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Juan Jose García, Cunit, 07/04/2020 - 15:31

La propiedad,sin duda aprovechará para dar un golpe de timón y evitar los arrecifes.Malos tiempos para los
Juliana y los Brunet.Los de TV3,los próximos.

#8 Ramon, Arenys de mar, 02/04/2020 - 09:55

És, una llastima que estiguin afectats per un ERTO, però hi ha molts treballadors a la resta d'Espanya que estan a la mateixa situació. Són especials aquesta gent?

#7 rosa, Barcelona, 02/04/2020 - 09:43

Amb aquest conte li haurien de treure el títol i no comprar més la vanguardia. A marxat el Marius Carol i amb aquest nou director ha cambiat a molt pitjor. La Rahola a primera fila. NO A LA VANGUARDIA

#6 Victor, Barna, 02/04/2020 - 07:56

Pedir ayuda a la caixa de la solidaritat de la ANC

#5 RANKING MUNDIAL, world cases, 01/04/2020 - 22:28

RANKING MUNDIAL:

1 - EEUU: 211mil casos
2 - Italia: 110mil
3 - España: 102mil

pero España tiene más crecimiento que Italia, no tardará en superarlos

es casualidad que en EEUU manda TRUMP y en España los SOCIAL-COMUNISTAS-SEPARATISTAS?

cada uno son una mier. en sus respectivos extremos ideológicos

DISFRUTAD LO VOTADO !!!!!!!!