Publicitat
Comunicació · 19 de Febrer de 2010. 09:31h.

"És insultant que Aído ens digui com donar-nos plaer"

Pilar Rahola critica que la ministra vulgui ensenyar "on tenim un dit i on posar-lo"

"És insultant que Aído ens digui com donar-nos plaer"

Aído, en una imatge d'arxiu

La periodista Pilar Rahola, en un article d'opinió a La Vanguardia, ha criticat els "1.445.883 euros de res en acontentar el lobby" feminista, així com els 26.000 euros per a un informe titulat 'Mapa de innervació i excitació sexual en clítoris i llavis menors, aplicació en genitoplastia', "que té com a finalitat evident que les dones sapiguem on tenim un dit i on posar-lo".

Rahola reconeix que "sóc de les que van pensar, en la seva ingenuïtat, que aquest ministeri creat del no-res podia ser útil com a element coordinador de la resta de ministeris en la seva lluita per la igualtat". En aquest sentit, assenyala que "em veig en l'obligació de fer-me l'harakiri públic".

La periodista crirtica que Aído "no només ha protagonitzat delirants episodis de" miembras "i altres barbaritats psicològic-gramaticals, sinó que ha estat el ministeri que més inútilment ha gastat el seu pressupost. Un malbaratament. I no perquè ho tingui molt voluminós. Sinó perquè dedica els diners públics a autèntiques bestieses, algunes de xafogor còsmica".

"L'última és de nota. Primer, resulta insultant que una ministra ens digui com hem de donar-nos plaer les dones, portant a l'extrem el paternalisme - maternalisme- d'un Estat que creu que no només pot entrar al menjador de casa, sinó que ja vol entrar directament al llit ", apunta.

"I segon, perquè en els temps negres de l'atur disparat, les empreses que tanquen, la gent que ho passen malament, la fam d'alguns, la desesperació d'altres, llençar els diners en descobrir el clítoris és un insult descomunal. Res, destrossades per la crisi, però satisfetes amb el solitari. I ells, ni això. En fi, la frase és de Claude Chabrol: 'La tonteria és més fascinant que la intel ligència. La intel ligència té els seus límits, la tonteria no' ", conclou.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#50 Jorge, Barcelona, 22/02/2010 - 12:12

El ultimo forista dice tonterias. La informacion que usa Pilar es la que se publicó en la Vanguardia y en ABC. Si hayalgun error, es de las fuentes. Por otro lado continua siendo cierto que la ministra ha tirado más de un millón de euros en barbaridades

#49 Xavier Sunyer, bcn, 21/02/2010 - 10:23

se ruega a la dirección de LV tenga la amabildiad de despedir a Pilar Raaola, única columnista de Europa capaz de confundir la genitoplastia, práctica quirúrgica con la masturbación

#48 Pere Valls, Tarragona, 20/02/2010 - 18:48

Això es una presa de pel contínua. No anem a votar i treiem-los a tots. ELS POLÍTICS SON L'ENEMIC DEL POBLE, EL PROGRÉS I LA INTELIGÈNCIA. NO VOTEM.

#47 Joan, Busa, 20/02/2010 - 13:53

Amb governs així ja sortirem de la crisi ja,

#46 Ufrasico, Villena, 20/02/2010 - 10:04

Para las pijoprogres que no saben como rascarse el chomino, y sin que nos cueste la pasta a los contribyentes con mapas para imbéciles, el otro día explicó Aznar el método en la universidad de Oviedo. Buscar en internet por " Aznar universidad Oviedo"