Publicitat
Comunicació · 27 de Setembre de 2017. 13:39h.

Escarni espanyolista a Catalunya Ràdio

Amb crits d'"alerta becària, Terribas milionària"

Escarni espanyolista a Catalunya Ràdio

Mig centenar d'espanyolistes s'han concentrat davant Catalunya Ràdio

Mig centenar de persones s'han concentrat davant dels estudis de Catalunya Ràdio, a la Diagonal de Barcelona, per protestar en contra de la ràdio publica i en contra la presentadora d'El Matí de Catalunya Ràdio, Mònica Terribas.

Durant la protesta s'han escoltat crits d'"alerta becària, Terribas milionària" i "ets terrorista, no periodista". Els concentrats, que han lluït senyeres i banderes espanyoles, també han mostrat una pancarta que tractava de "chota subvencionada" i d'"hutu".

També han cridat consignes a favor de la unitat d'Espanya i en contra del referèndum. "No ens enganyen, Catalunya és Espanya", "no són urnes, són trituradores", "el vostre patriotisme està subvencionat" i "separatistes, terroristes", han estat alguns dels càntics.

Somatemps, l'entitat que ha convocat l'acte, ha manifestat en un comunicat que fan la protesta pel "posicionament esbiaixat i colpista dels mitjans de desinformació de la casta comissionista" i han instat a "plantar cara als 'periodistes' subvencionats que provoquen des de fa dècades l'enfrontament entre catalans i la resta de pobles d'Espanya".

Finalment, exposa que "Catalunya Ràdio s'ha convertit en una eina de propaganda al servei de les elits extractives que pretenen convertir el Principat en el seu 'cortijo' particular, fent negocis amb els diners públics, mantenir-se incrustat en les estructures del poder i criminalitzar i silenciar als dissidents".

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#13 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 27/09/2017 - 21:45

Cinquanta-sis membres del Parlament Europeu han signat una carta conjunta per a demanar al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que aturi immediatament les seves accions repressives a Catalunya i iniciï un paper constructiu per establir un diàleg constructiu amb les autoritats catalanes. Hi denuncien les accions del govern espanyol.

#13.1 pepe.----, andorra, 28/09/2017 - 13:30

si, y son todos mercenarios de Soros, esos 56 cobran todos de fundaciones de Soros. Q por algo el gobierno húngaro no los quiere en su casa.

#12 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 27/09/2017 - 21:39

‘La decisió de declarar unilateralment la independència no em correspon a mi, com és evident. És una decisió que haurà de prendre, o no, el parlament català.’

Rajoy, EUA

#12.1 pepe.----, andorra, 28/09/2017 - 13:32

para eso hay q tener dos cosas, valor y mayoría cualificada en el parlamento y no hay ninguna de esas dos cosas. Y en perpiñan q haceis algo los separatas? pq alli los del CRS no se andaran con las tonterias de la GC y la PN, venga, echadle valor y poned una urna delante del castillet o en la plaza de republica....No hay bemoles....

#11 vicedo, barcelona, 27/09/2017 - 20:27

Però ¿encara hi han catalans sensats que escolten Cat Radio?....

#10 modium, Moià, 27/09/2017 - 17:16

Trobo collonut que els espanyols es manifestin però que sigui pacíficament i sense despenjar pancartes dels altres i que votin si volen ser independents, igual que nosaltres els catalans.

#10.1 pepe.----, andorra, 28/09/2017 - 13:34

y pq han de votar en vuestro referéndum del odio? Si antes se hubiera votado la imposicion linguistica, las concesiones de autopista, los sueldos de los politicos...Etc...Todavia...Pe ro votar solo lo q diga una oligarquia hispanofoba y carlista? ni harto de vino.

#9 Alejandro, Barcelona, 27/09/2017 - 17:04

¡¡¡Hey, los del NO!! Mandad mensajes watsapp para que nadie vote. Hagamos campaña del NO por este sistema lo mismo que hacen los del SÍ. No cuesta ni dinero ni esfuerzo. Ya que los partidos del NO no lo hacen, hagámoslo nosotros a través de las redes.