Publicitat
Comunicació · 13 de Juliol de 2012. 18:38h.

"Espanya és un país de marginals"

Jorge Javier Vázquez: "a mi no em contractaran mai a RTVE"

El presentador del programa 'Sálvame' de Telecinco, el català Jorge Javier Vazquez, considera que "Espanya és un país de marginals, i per això ens va tan bé". Vázquez, durant el programa del passat dimecres, ha comentat -tot parlant de gent que denuncia estar vetada a alguns mitjans- que "a mi no em contractaran mai a RTVE, i no puc dir que estic vetat, perquè la meva línia de treball no coincideix amb la de TVE, que és fer programes que no veu ningú".

"Excepte en comptades ocasions. Funcionen molt els programes on hi ha gent de la postguerra en un bar parlant sobre el tema", ha afegit abans de comentar, en relació al seu programa que "nosaltres som marginals, però com Espanya és un país de marginals per això ens va tan bé".

El presentador, ha defensat doncs que, per exemple, a les ràdios han de posar la música que és del gust de les empreses i no tota la que s'escolta en un moment determinat. Per això ha lamentat que alguns artistes i cantants es queixin d'estar "vetats".

Vázquez, durant el programa

20 Comentaris

Publicitat
#20 Juanito Mama, Barcelona, 20/07/2012 - 13:03

Este individuo confunde la ballena con el pescado, ¿es que se cree muy importante como presentador?, es casposo, cutre, mal sonante, vejatorio, sin calidad, basto, sucio, etc., que tendrá que ver sus pocas cualidades de calidad que se necesita para una T.V. seria, como lo que este Sr. representa.

#18 mikelsole, Barcelona, 15/07/2012 - 10:38

Un alumne sevillà, Manuel García Ferrer, ha obtingut la màxima puntuació en el Batxillerat Internacional. De marginals res, Espanya és un país que participa activament en campanyes solidàries, tenim bons artistes, escriptors en llengües que agermanen.

#17 Terraxa, Terrassa, 14/07/2012 - 20:54

Els mitjans de comunicacio publics (estatals, autonomics i locals) costen 2.000 milions a l'any al contribuient. A part, tenen un deute acumulat de varis milers de milions.
En Jorge Javier Vazquez ens costa 0.

Vosaltres mateixos.

#17.1 Aleix, Bcn, 14/07/2012 - 22:24

Jo penso que el cost d'estendre l'analfabetisme és bastant superior als 2000 meur. que dius. Per mi l'important no són els diners que es gasten sino que es gastin bé, per prestar un servei públic necessari i garantir el dret a la informació.

#17.2 Mu, Pamplona i sus Opus , 15/07/2012 - 00:14

Segons aquesta idea tan peregrina de l'infiltrat del PPciu a Sabadell, com les putes tenen un cost zero per el contribuent, creu-t'ho, ruc, ell ompliria el Camino de Santiago de prostibulàries a pagament... això sí, amb un IVA superreduit, com els toros. Vosaltres mateixos. He dit.

#17.3 Terraxa, Terrassa, 16/07/2012 - 15:29

Mu, ets un cretí, no tens arguments i per això recorres als insults.
com se us nota que sou dels que xupeu de la mamella.
Gastar diners del contribuient en mitjans de comunicació és MALBARATAR, alimentar PARÀSITS com vosaltres.
Au, aneu a repassar el conveni, vejam quant us pugen el proper any

#16 Ramon, BarCiUlona, 14/07/2012 - 19:21

Apugen l'IVA el 262% perquè, així, els pocs que ho paguen, deixin de fer-ho. Sembla mentida com són, de lúcids, els ecscañols. Jo proposo fer un gran debat sobre l'IVA marginal entre la Vâsquez, la Montoro, la Cuní, i su Raholo, a la Telesinco, evidentment, que té més gràcia que a la Telegodofredo.

#14 jan, bcn, 14/07/2012 - 12:29

españa es un pais d'incultura, corrupció i horterisme, per això et va tan bé noi. Quines ganes de deixar de preocupar-me per aquesta farsa anomenada españa.