Publicitat
Comunicació · 15 d'Agost de 2009. 16:57h.

"Espanya no és Alemanya"

'El País' critica la política econòmica de Zapatero

"Espanya no és Alemanya"

Zapatero, amb la primera ministra alemanya, Angela Merkel

El diari El País publica aquest dissabte un editorial titulat "Espanya no és Alemanya", en el qual compara l'últim descens del PIB de l'Estat espanyol, amb la pujada registrada pels PIB d'Alemanya i França.

Afirma que "l'economia espanyola continua diferenciant-se negativament de les del nostre entorn", i afegeix que "aquí no hi ha una tradició de consens integrador com la d'Alemanya, la qual cosa resta eficàcia a les polítiques públiques, i hi ha més inclinació a fer negocis ràpids que a crear empreses amb futur".

Segons el diari, "l'anticipació d'inversions en capital tecnològic i el foment de la regeneració empresarial són tan essencials avui com la millora de l'eficiència de les administracions. La tardança en l'adopció de decisions en aquesta direcció adoba el terreny per a aquesta negativa diferenciació de la nostra economia". I conclou: "Això no és Alemanya".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Josep-Empordà, Palafrugell, 16/08/2009 - 10:27

Amb lo de la TDT de pagament del grup Mediapró de'n Roures, en Zapatero...i en Montilla, s'han buscat un bon enemic que els pot acabar jubilant. Será divertit de veure.

#1 Francesc, Barcelona, 15/08/2009 - 18:21

Em sembla que el País pateix un atac de banyes....