Publicitat
Comunicació · 21 de Febrer de 2013. 19:31h.

'Espien' un dirigent de la JSC

El programa La Rambla posa un parany a Javi López

El programa d'actualitat La Rambla de BTV ha fet un parany al dirigent de la JSC Javi López, al qual ha gravat amb un dels gadgets fet servir habitualment per espies.

Durant l'emissió d'aquest dimecres també han mostrat un micròfon idèntic al que es va usar per a les escoltes a Alícia Sánchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola.

Així, el primer secretari de les joventuts socialistes Javi López ha estat gravat sense que s'adonés amb una càmera oculta en un rellotge durant els moments previs al programa, quan mantenia una conversa privada amb el politòleg Nacho Martín Blanco, també col·laborador del debat.

D’aquesta manera, el programa ha demostrat amb l’ajuda del periodista Xavi Vidal quins han estat els mètodes seguits per Método 3 per fer tasques d’espionatge.

A més, l'espai dirigit per Daniel Domenjó ha ensenyat en exclusiva l’aparell amb què es van fer les gravacions a Alicia Sánchez-Camacho des del restaurant La Camarga.

Javi López, durant la gravació
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Andaui, Barcelona, 22/02/2013 - 11:15

Rius:

Està molt bé que fagis promoció d'aquells programes que et conviden com a tertulià. Però aquesta notícia amb aquest titular ("Espien' un dirigent de la JSC") és un excés, no trobes?

#1 Marc Vidal, Castelldefels, 22/02/2013 - 10:40

Bona idea del programa. No ho vaig veure, però em sembla que els mitjans han de jugar també a això, no només xerrar i llençar-se dards uns a els altres. Aquest programa m'agrada cada dia més, de quan en quan passen coses.