Publicitat
Comunicació · 28 de Novembre de 2013. 11:53h.

Espot planta Intereconomía per Losantos

Afirma que el periodista "destil·la el pitjor odi contra Catalunya"

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, ha plantat El Gato al agua de Intereconomía després de retreure-li al presentador Javier Algarra que hagi convidat al periodista Federico Jiménez Losantos, que estava entre els tertulians.

Espot, després de llegir algunes de les frases que recull l'informe del CAC, ha manifestat que "això que he llegit és brossa periodística. Això és la incitació gratuïta a l'odi i això és producte d'una ment retorçada, mesquina i malaltissa".

"L'autor d'aquestes frases és un convidat que vostè té en el seu estudi a Madrid que és Federico Jiménez Losantos. Per tant, vostès han convidat un nazi" i a continuació afegeix: "vostès han convidat un nazi que ha de tenir la Wehrmacht -exèrcit de Terra alemany- aquí a la porta dels estudis d'Intereconomía a Barcelona o bé la Luftwaffe -exèrcit de l'Aire de l'Alemanya nazi- en qualsevol terrat del Passeig de Gràcia".

Abans d'abandonar els estudis que la cadena té a Barcelona ha fet al·lusió a Losantos i ha dit que "sempre he vingut al seu programa quan m'ha convidat, però no estaré ni un segon més en aquest programa amb qui destil·la el pitjor odi contra Catalunya i representa la pitjor brossa del periodisme".

El líder de Catalunya Acció ha exposat que "l'independentisme català mai no ha tingut cap vinculació amb cap règim totalitari i menys amb el nazisme. En tot cas, han estat els partidaris de la unitat d'Espanya els que han tingut connivència logística i ideològica amb el nazisme com va ser el règim de Franco".

Algarra, després que Espot marxés, ha lamentat que hagi "utilitzat les càmeres i els micròfons d'Intereconomía per fer un al·legat" i no hagi volgut contestar les seves preguntes. "Nosaltres no el denunciarem a cap organisme", ha reblat.

Losantos, per la seva part, ha dit que "a mi m'encanta que un paio digui que es banalitza el Tercer Reich i em diu nazi a mi". "Aquesta és la dictadura. Aprofitar qualsevol mitjà de la democràcia per implantar el pensament únic. Si no opines com ells, ets nazi", ha conclòs.

Espot, en un moment del programa
Publicitat
Publicitat

171 Comentaris

Publicitat
#121 BEJOTA, BCN, 03/12/2013 - 17:41

SR. ESPOT:RECONEC ALGÚN EXCÉS VERBAL AMB LOSANTOS.PERÒ LI RECORDO QUE VA REBRE UN TRET EN NOM DE CATALUNYA .AIXÓ VA ESTÁ UN GREU EXCÉS,OI ?


#120 joan, barna, 29/11/2013 - 20:53

el pitjor de cada bàndol..

#119 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 29/11/2013 - 16:39

els srs d'intereconomia han d'entendre la diferència entre llibertat d'opinió i insults continus contra una nació basats en manipulació, mentides i odi.
Si fossin ignorants se'ls podria perdonar, però crec que són bastant intel·ligents i actuen amb una mala llet increïble.
sr Espot, estic amb vostè

#118 Vaja...., Sant Joan Despí, 29/11/2013 - 11:04

El Sr Spot a Intereconomía ( i no es el primer cop)..Quan veurem a TV3, una tele pública, a una victima del terrorisme de Terra Lliure, ex membre d'un partit català (PSUC), qué va lluitar contra el franquisme, i què és un dels principals comunicadors i periodista com F. J. Losantos? Quan ho veurem?

#118.1 Vaya, indefensable, 29/11/2013 - 13:24

Tu creus que vindria? Ve que conviden persones mes o menys importants de la politica espanyola. Per altre banda, la gent canvia i amb els desqualificatius que ens don FJ ja el poden donar pel sac. Aquest no es mereix cap respecte, i em considero una persona molt pacifica!! Acció= Reacció!!

#117 sr Pepito, Lérida, 29/11/2013 - 09:37

Este Espot es ese ser rastrero que iba tomando nota de los pequeños comercios que estaban rotulados en castellano para delatarlos ante la Generalitat para que les pusieran una multa que los crujieran .