Publicitat

Terribas es queixa que "no m'ha deixat ni acabar la pregunta"

Espurnes a TV3

Mas i Terribas, durant l'entrevista

Artur Mas i Mònica Terribas han viscut moments de tensió per les retallades a TV3. La periodista, poc abans de concloure l'entrevista que li ha fet aquest dijous al president de la Generalitat, li ha retret que els ajustos pressupostaris a la cadena siguin una imposició del PPC, fet que Mas ha negat fins a tres vegades.

"Necessito que em valori unes declaracions d'Alícia Sánchez-Camacho sobre la roda de premsa del portaveu del Govern, Francesc Homs. Va dir que 'hi ha diverses coses en que coincideixo perquè el PPC els hi ha demanat, que és una reducció dels costos de TV3 i una reducció de canals'. Està pactada la llei de la CCMA amb el PPC?", ha preguntat Terribas.

Mas ha respost que "no" i li ha recordat a la directora de TV3 que el consell d'administració de la CCMA està format per tots els partits. "Què va passar quan en el consell d'administració de la CCMA va votar fa poques hores el projecte de pressupost per a l'any vinent?", li ha demanat a Terribas.

"Que es van aprovar uns pressupostos que va elaborar l'equip directiu d'aquesta casa amb una retallada que és la que vostès van aplicar ", ha contestat. I Mas ha insistit: "I qui hi havia a banda del PPC, tots els partits o només està el PPC?".

"Tots els partits, que no hauria de ser segons la llei, però que és així. Hi ha tots els partits i es va votar per unanimitat", ha dit la periodista abans d'afirmar que als pressupostos de l'any 2011 de TV3 ja hi havia una retallada de 50 milions.

Mas ha recordat que hi hagut ajustaments als pressupostos de "sanitat, ensenyament, residències de gent gran…". "Si tot això que són serveis essencials ha quedat afectat, vostès no poden quedar al marge. Pel 2011, senyora Terribas, i ho sento molt, pel 2012", ha afegit.

"No li estic discutint la retallada, sinó el model", ha reblat la periodista abans que Mas hagi afirmat que a CiU "ens sentim pares d'aquesta casa" i que és "totalment conscient de la funció i del que representa TV3".

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#32 Ramon, Barcelona, 03/12/2011 - 13:57

Arturu el Valent ho està fent de conya, treure'n de la te-ven3, dels transports, de la sanitat, de l'ensenyament, per ficar-ho a la nostrada La Vanguardia Espanyola i als altres mitjans amb problemes de liquiditat del señor Conde... PPciu, que maco tot

#31 Javier, Barcelona (España), 02/12/2011 - 20:10

Menos mal que el Partido Popular ha metido caña recortando el despilfarro de TV3. Porque CIU solamente recortaba en Hospitales. Gracias al PP !! por poner cordura. ( O es que los demás lectores no saben leer entre líneas lo que se han dicho Terribas con Mas, blanco y en botella). Ciu cerraba CAP´s

#31.1 Montse, Barcelona, 02/12/2011 - 23:55

Mentre alguns il·lusos com vostè, Javier, segueixen somiant àguiles imperials, els assessors de Rajoy ja han començat a redactar el Estatuto de Autonomia de España per ordre d'Angela Merkel.

Si jo fos com vostè em faria un panxot de riure, però ara mateix només em fa llàstima.

#30 Pere, Lleida, 02/12/2011 - 19:58

El que més em preocupa és l'escenografia, pròpia d'un règim feixista. Si qualsevol altre pais hagués entrevistat el seu president envoltat de banderes, què diríem?

#29 ABAC, BARCELONA, 02/12/2011 - 18:59

CHAPEAU PER LA MÓNICA,ES LA 'UNICA QUE TE EL QUE HA DE TENIR.LES SEVES ENTREVISTES SÓN SENSACIONALS.NI SOBREACTUADA, NI VANITOSA.ERA UNA PERSONA EMPRENYADA,EL PRESIDENT NO LA DEIXAVA PARLAR,I COM HAN DIT MES ENDAVANT,EL PRESIDENT HA DE ESTAR AL SERVEI DELS SEUS VOTANS.
EX TREBALLADOR

#28 joan, manresa, 02/12/2011 - 15:36

Lleguit fins a 4 diaris avui,de divesitat ideologica,El Casal estem ben servits..,jejej.En cap ya quelcom mal retret a la entrevista,més aviat al contrari,vista l'entrevista ,reconec que tenim President.Algu pot imaginar que podría fer amb bona situació economica...?I compte amb la lletra petita