Publicitat
Comunicació · 5 de Maig de 2016. 08:39h.

Esquerra promociona Saül Gordillo a la CCMA

Junqueras deia a l'oposició que calia "desgovernamentalitzar" la Corporació

Esquerra promociona Saül Gordillo a la CCMA

Gordillo

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha aprovat avui la reorganització de l’estructura executiva de l’empresa en diferents àmbits de continguts i de gestió, amb l’objectiu de prioritzar les sinergies entre els mitjans del grup i d’optimitzar el control i la gestió dels recursos humans i econòmics.
 
En concret, el Consell de Govern ha aprovat que Saül Gordillo, director del grup d’emissores de Catalunya Ràdio assumeixi també la responsabilitat sobre la direcció dels Mitjans Digitals de la CCMA. La Corporació justifica el nomenament perquè té "un perfil professional amb àmplia experiència en la comunicació 2.0”.

Tanmateix, Oriol Junqueras, en el llibre “Revoltats” que va escriure el propi Gordillo, afirma que “caldria desgovernamentalitzar” TV3. El periodista ha estat sempre proper a ERC perquè ja va dirigir l’agència pública ACN amb el tripartit. El gabinet de premsa de la CCMA ha aclarit que no cobrarà més per les noves responsabilitats.
 
 D’altra banda, el diredctor d’Estratègia Corporativ, Andreu Martínez, un excàrrec d’Interior que va ser fitxat per Brauli Duart, assumeix la responsabilitat sobre Recursos Humans de la CCMA, que s’afegeix a les àrees corporatives actuals de Desenvolupament Estratègic, Anàlisi i Explotació d’Audiències, Assessorament Lingüístic, Comunicació i Relacions Institucionals i Responsabilitat Social Corporativa.
 
Finalment, Teresa Farré, directora de Gestió i Recursos de la CCMA, assumeix la responsabilitat sobre el control i la gestió de la Producció dels mitjans del grup, un nou àmbit que s’afegeix al de Compres Corporatives, al d’Economia i Finances i al d’Organització i Planificació de Recursos.
 

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 pers, tortosa, 05/05/2016 - 20:00

No se puede desgubernabilizar ninguna institucion mientras los partidos sean el centro del poder,en detrimento de la democracia.Así no se puede ir a ninguna parte

#6 nohate, Barcelona, 05/05/2016 - 12:42

"Gordillo" i "Bermúdez"... independentista. Per a pixar i no treure gota. Aquest a venut a tota la família per continuar tenint càrrecs

#5 Carlos Gomez, Bcn, 05/05/2016 - 12:21

Perque sera que totes aquests llumiaries encarrgades per no se sap qui per durnos sempre pel bon cami nomes troben feina i centmileurista quan governen el seus ?
Estimar Catalunya sempre ha sigut cosa molt agarida.
El Gordillo en pot donar molt bona fe d´aixo.

#4 botifler1914, Pais de la Srta. Pepis, 05/05/2016 - 10:25

De Guatemala a Guatepeor.

Si us plau, tanqueula de una vegada!!!

#2 Pepón, Bcn (España), 05/05/2016 - 09:24

Comisarios políticos controlando los medios de manipulación del régimen. Muy propio de las democracias justetas, las que le gustan a los estelados.