Publicitat

Toni Albà s’afegeix a Miquel Calçada i llueix el símbol independentista a la televisió pública

Estelades a TV3

Toni Albà, durant el programa

L’actor Toni Albà ha col·laborat avui en la secció de cuina d’Els Matins de TV3, i ha lluït una estelada a la màniga de la samarreta, tal com ja ha fet en diverses ocasions el periodista i comissari del Tricentenari, Miquel Calçada, al capdavant del programa, Afers Exteriors. Aquest fet va provocar inclòs que el PPC demanés explicacions en una sessió de control a la CCMA al Parlament.

Toni Albà col·labora periòdicament amb el programa matinal de la televisió pública catalana, tot i que normalment ho fa com a tertulià. L’actor, aquesta vegada, ha ajudat a preparar una escudella amb carbassa. També ha aprofitat per a promocionar la seva darrera obra ‘El sommelier’, que dirigeix ell mateix i que està protagonitzada per Fermí Fernández, a partir d’un text de l'escriptor i dramaturg Toni Oresanz.

La funció es farà a la cava fundacional de Caves Nadal, a Torrelavit, situada a 20 metres sota terra i convertida per a l'ocasió en la 'Cavateatreca’.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#34 julio, Barcelona, 14/10/2014 - 06:02

Es consecuente,el disfraz o uniforme es impuesto por el que paga, lo cumple el Sr. Alba,generosamente retribuido,quizá no tanto como "Mikimoto", como cumple el repartidor de Tele- pizza, o el de paquetería de Seur llevan el logo del paganini...por ello son consecuentes como todo fiel empleado

#33 Ronald McDonal's, London, 14/10/2014 - 00:28

Uy! Igual que a la BBC.
Després van de televisió seriosa i pofesioná.

#31 Ramon, Barcelona, 13/10/2014 - 20:37

I això que no som independents. Imagineu el dia, Deu no ho volgui, que ho poguessim ser. Seria terrible. A TV3 han perdut la vergonya; és increïble que una tv pública permeti aquest tipus de publicitat subliminal. TV3 és una tv de república bananera.

#30 BEJOTA, BCN, 13/10/2014 - 20:36

Catalunya baixaria de nivell fora de la UE, segons Hortolà
L'exsecretari general d'ERC adverteix que el "benestar material de la gent quedaria perjudicat?

#29 telamarinera, Vilanova, 13/10/2014 - 19:39

con lo que nos cuesta, encima tienen externos como éste, el Calçada, ......claro que son mercenarios al servicio de la causa.