Publicitat
Comunicació · 4 de Maig de 2011. 08:45h.

"Estic en una guerra"

Al reporter de Punto Pelota l'impacta "una ampolla al cap"

El reporter de Punto Pelota, Quim Domènech, va estar a l'Hotel Lloret, juntament amb altres periodistes que cobrien la celebració blaugrana a Canaletes. En el vídeo s'observa com una bengala penetra pel balcó de l'hotel, així com multitud d'ampolles i llaunes.

Domènech, així com els tertulians del plató, han lamentat la poca presència policial. "És impossible, és lamentable", repetia el periodista, mentre la resta de la premsa estava amagada a l'interior de l'hotel.

Domènech va denunciar que li havia impactat una ampolla de cervesa i que "segurament tinc trossos de vidre per dins". "En comptes de a Canaletes, tinc la sensació que estic en una guerra", ha lamentat.

D'altra banda, al plató també hi va haver moments de tensió quan el Lobo Carrasco va responsabilitzar l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, d'aquests incidents.

Quim Domènech
Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#36 kimet, hospi, 05/05/2011 - 17:46

Els pasa per idiotes, tot l'any escalfant desde el puto pelotas i ara s'espanten si els llançen de tot uns descontrolats... ara que no es queixin.

#35 Soci 3xxx, bcn, 05/05/2011 - 17:36

"En comptes de a Canaletes, tinc la sensació que estic en una guerra" Possiblement, que va ser així,ara que tinguis ben clar que aquesta guerra la promociona cada nit el Pedrerol ( es un artista en això), i desprès amaga la ma, i tu tens que seguir-li el guio com un Karanka cualsevol.

#34 Quim, Valls, 05/05/2011 - 13:14

Rectifiqueu la noticia, ahir aquest mateix reporter Quim Domènech, ho va desmentir que li impactes una ampolla al cap.

#33 Josep Ma., Terrassa, 05/05/2011 - 10:54

Si als programes televisius de Marca o Punto Pelota i als diaris Marca i AS no hi hagués incendiaris fanàtics madridistes no hi hauría hagut resposta violenta, però, és molt fàcil llençar la pedra i quan et rebota a la cara queixar-se.
Escòria merengue.

#32 luna, barna, 05/05/2011 - 08:51

Siempre tiene que haber los violentos que cualquier excusa sirve para destrozarlo todo, sea deportiva o sea politica, no hay excusas para esto, ni calentar un partido ni nada, el que es violento lo es en todos los eventos