Publicitat
Comunicació · 8 de Setembre de 2018. 12:53h.

'Estómacs agraïts' fan pinya amb TV3

Professionals i col·laboradors de la cadena expressen la seva solidaritat després de les acusacions de Rivera

'Estómacs agraïts' fan pinya amb TV3

Antoni Bassas

Els col·laboradors i treballadors de TV3 han fet pinya en contra de les afirmacions del líder de Ciutadans, Albert Rivera, que va acusar la cadena pública, de "manipular", "mentir" i de "fer propaganda separatista" aquest divendres durant una entrevista a Els Matins. Molts periodistes de dins i fora la cadena pública i personalitats diverses s'han sumat als comunicats del Comitè d'empresa i del Consell professional de TV3, en el que demanen "responsabilitat, rigor i respecte" i consideren "intolerables" les acusacions del dirigent polític.

Antoni Bassas, que va estar al capdavant del Matí de Catalunya Ràdio durant catorze anys, ha assegurat que "davant Albert Rivera, Lídia Heredia ha honrat la professió de periodista, amb dades, amb serenitat i amb un somriure".

tuitadins1.jpg

La periodista Bea Talegón, que participa en el programa FAQS, ha mostrat "tot el meu suport als companys i companyes professionals de TV3" a través d'un missatge a la mateixa xarxa social.

tuitadins2.jpg

El politòleg Ramón Cotarelo ha afirmat que "el més irritant de la xuleria d'aquest feixista és la impunitat amb la qual amenaça als mitjans lliures en un país en el qual ningú mai va poder dir aquestes coses a TVE, que sí que és un niu de propagandistes de la dreta".

tuitadins3.jpg

D'altra banda, professionals de la cadena com el periodista i corresponsal de TV3 a Brussel·les, Xavi Coral, que presentava juntament amb Espartac Peran el magazín de tardes Divendres i va presentar el programa .CAT també ha criticat "la calúmnia constant". Coral ha afirmat que "la crítica als mitjans de comunicació públics és imprescindible. La calúmnia constant és intolerable" en un missatge al seu twitter. 

tuitadins4.jpg

Toni Soler ha afirmat que "la desimboltura d'Albert Rivera dient mentides fa veritable impressió. Sort que davant hi tenia una periodista de debò"

40379-tonisoler.jpg

D'altres professionals de la cadena han mostrat la seva solidaritat cap a la cadena repiulant tuits, com el cas d'Empar Moliner. 

tuitadins6.jpg

 tuitadins5.jpg

Publicitat
Publicitat

73 Comentaris

Publicitat
#63 Maria Balasch, SANT Cugat, 10/09/2018 - 10:50

Estoy con Ribera todo lo que dijo de Tv3es verdad la prueba más clara son los insultos que le profieren "periodistas imparciales"desde hace tiempo no veo TV3y soy catalana pero no aguanto la dictadura separatista y la falta de educación hacia el resto de los españoles cuando se desviven por los manteros ????alguien los entiende????

#62 OVNI, ELX, 09/09/2018 - 17:00

L'independentisme creix de forma exponencial, tant a Catalunya com a la resta de l'Estat. Així ho ha sentenciat un sondeig realitzat pel diari El Español, qui ha assegurat que el 51% dels catalans dóna suport a la independència, fet que s'elevaria a més de la meitat de la població.

#61 Purria de tabarnia, Bcn, 09/09/2018 - 13:23

Pq li pica tant el nas a l ' Albert?

#60 Oscar, Tarraco, 09/09/2018 - 11:53

Sensacional Arbert Rivera pese a la histérica entrevista de la periodista salió del plató sin despeinarse.
Tv3 es un ejemplo de falta de autocrítica, este será el principio de su fin , cuando las cosas se pongan feas no colará su victimismo.

#59 Joan, BCN, 09/09/2018 - 10:59

155 ja i sense matisos. A sac.