Publicitat
Comunicació · 3 de Gener de 2018. 11:47h.

Estrelles de la Corpo animen a anar de groc a les cavalcades

Empar Moliner diu que "no és dolent" i Toni Soler que “és el color de la decència”

Estrelles de la Corpo animen a anar de groc a les cavalcades

La crida que han fet diverses territorials de l'ANC i Òmnium Cultural on demanaven rebre la cavalcada amb roba o complements de color groc ha rebut el suport d’algunes de les ‘estrelles’ de TV3, com són Empar Moliner o Toni Soler. Amb el missatge 'Rebem la Cavalcada de Reis de groc', les entitats volen aprofitar que TV3 ha escollit Manresa per fer la retransmissió en directe.

En aquest sentit, l’escriptora ha matisat que el que està polititzat no són els Reis, sinó els “espectadors dels reis, en tot cas. D'altra banda. els reis de tot arreu, quan fan els discursos vulguis que no, sempre n'estan, de polititzats. L'any passat, a Barcelona, per exemple, ens van recomanar que anéssim molt en bici. No és dolent, trobo”.


En una altra piulada on replica Albert Rivera -que s’havia queixat del “sectarisme” de la crida de les organitzacions sobiranistes-, Moliner considera que “demanar que els nens no rebin als reis de groc és ideologia, de la mateixa manera que ho és rebre'ls de groc”.

“Però per què sectarisme? Voler l'excarceració de 4 presos polítics és voler la pau. I això és una cosa que els nens demanen sempre als reis (mags)”, afegeix.


Per la seva banda, Toni Soler ha reivindicat a twitter que “el groc no és partidista. És el color de la decència i la llibertat. Porteu-lo quan vulgueu, i a la cavalcada si cal també”.

40 Comentaris

Publicitat
#38 humor amarillo, Vic, 04/01/2018 - 18:27

Si tanto amarillo quieren que emitan en TV3% 24 horas de HUMOR AMARILLO . Compran programas a China y Japón , al por mayor y con eso ahorramos un pastón .

#37 Flanagan, BCN, 04/01/2018 - 15:18

Año negro para las productoras afines al régimen,van a tener que buscarse la vida de verdad.

#36 seny, bcn, Tabarnia, 04/01/2018 - 10:18

I mentir i mentir: "El groc no és partidista".

Empar Moliner encara treballa a la tele PUBLICA? Increible

#35 Culerdo, Basilea, 04/01/2018 - 07:53

De que van a vivir los 2 llepasubvens ahora? Al paro !!

#34 Tom, Barcelona, 04/01/2018 - 01:27

Últimas pataletas. Adeu fanatics!!!