Publicitat

Una dirigent del PPC 'engega' l'articulista de La Vanguardia, Francesc-Marc Álvaro

"Ets un mal educat"

Francesc-Marc Álvaro, amb Duran, durant la presentació del seu darrer llibre

La dirigent del PPC, Andrea Levy, y el columnista de La Vanguardia, Francesc-Marc Álvaro, han discutit a twitter després que la primera afirmés que "el localisme va perdre a l'antiga Grècia i l'universalisme va salvar l'imperi romà".

Álvaro ha replicat que "Sacyr a Panamà és localisme tronat exportat al món global", però la dirigent del PP ha insistit que "l'AVE La Meca-Medina, la planta solar a Arizona de Abengoa, el metro de Mexic DF, exemples d'èxit n'hi ha fins a avorrir…".

El periodista ha mostrat aleshores una portada d'un diari alemany on es qüestionava la famlia reial espanyola, y Levy li ha retret que "mentres tu et dediques a buscar sempre coses negatives jo en canvi estic en positiu, que és la millor actitud per construir".

Ha estat aleshores quan Álvaro li ha etzibat que "et feia més intel.ligent", a més de lamentar que "ja respons com els argumentaris del teu partit. Una pena, sincerament". "Quan la realitat desdiu el teu relat, m'acuses de ser negatiu. No és una resposta seriosa i ho saps. En fi, cuida't", ha afegit.

"A mi no m'has de dir si soc o no intel·ligent. No em coneixes de res ni ets ningú per ponderar sobre seriositat", s'ha molestat Levy, que també ha criticat que "portes 2 dies posant-me comentaris que no venen a 'cuento', que esperes que et doni la raó? si per això haig de ser tonta ho soc!".
 
El periodista li ha retret "tants nervis per defensar aquesta penosa monarquia? Ai, dedica els esforços a la teva jefa, que falta li fa". En aquest punt, la dirigent del PPC ha volgut tallar la conversa: "ets un maleducat. adeu". Álvaro, per la seva banda, ha considerat que "per fer política com vols fer tu no es pot tenir la pell tan fina. Salut!"
    
"Ni tu pots anar dient-li a la gent si és intel·ligent o no perquè no escriguin el que a tu et sembla bé", ha insistit Levy. El periodista ha volgut aleshores elogiar la política del PP: "ho he dit a favor teu. Em sembla que ets la persona més llegida del PP catalá i, en canvi, m'has contestat expulsant-me del camp". "Sento haver-te molestat, no era la meva intenció", s'ha disculpat.

Levy ha contestat "mira, no ens coneixem. un tuit de 140 caràcters no pot definir una persona. Quan vulguis fem un café em coneixes i em jutges". "Si em coneixesis, sabrias que no soc una persona que expulsa, si no que intenta comprendre i reflexionar sobre tot", ha afegit. Finalment, ha dit que estava "tot arreglat. Vivim moments convulsos i a vegades ens perden les formes. Justament és el que hem d'evitar".

Andrea Levy

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#42 Tyr, Barcelona, 13/01/2014 - 10:34

Penós que dues persones del seu nivell es dediquin a discutir-se per Twitter. No tenen altra feina que perdre el temps a les xarxes socials? Sembla mentida que els avenços tecnològics s'utilitzin per tornar a les actituds pròpies del pati de l'escola....

#41 Ericus, Bcn/Tarraco, 12/01/2014 - 20:55

El Álvaro parece un personaje de la Warner q se llamaba el demonio de Tasmania. Al menos lo parece por la cara de mala leche. Pero álvaro es peor pues es el que hace las listas de los buenos y malos catalanes. Con todo su pedestal se tambalea, todos lo sabemos...

#39 pip, igualada, 11/01/2014 - 18:12

Francesc-Marc-Josep-Lluís (per no parlar de mi PePona Duran) és la demostraCiÚ, per si calia encara una més, que la cara sempre fa de mirall de l'ànima.

el que no entenc de cap de les maneres és perquè es barallen dos sionistes.

#38 Francesc, Girona, 11/01/2014 - 17:49

s'hauria de preoucupar més per la seva companya Llanos de Luna que condecora els membres de la División Azul ,col·laboradors directes de la Shoa (holocaust).A més el seu amic Rajoy només subvenciona als terroristes Palestins que allibera Israel per presions internacionals.

#34 Aleix, Barcelona, 11/01/2014 - 12:45

Xoca moltíssim que les famílies jueves catalanes es posin a favor d'Espanya. En un altre context la Sra. Levy estaria en un Lager alemany per voluntat dels seus "companys" de partit.

#34.2 pep, manresa, 11/01/2014 - 18:07

Et xoca?... PPciu nistes i sionistes sempre han estat uns grans amics; només has de veure com ploren la mort d el genocida Ariel Sharon la Rahola i Jiménez Losantos, per exemple.

#34.3 Aleix, Barcelona, 11/01/2014 - 18:18

Cert Pep, però la Rahola no és jueva ni del PP. Què serà el següent, jueus i africans militant a PxC? Que s'ho facin mirar, això de vendre's un mateix ja no és el que era...