Publicitat
Comunicació · 19 de Juliol de 2013. 17:46h.

ETV Llobregat acusa a El Confidencial d'"errors malintencionats"

La cadena de Esplugues afirma que les informacions sobre Bárcenas "no són certes i mai no van ser contrastades"

ETV Llobregat acusa a El Confidencial d'"errors malintencionats"

Imatge del comunicat

ETV Llobregat ha retret a El Confidencial "errors malintencionats" després que el diari digital publiqués que aquesta cadena de televisió i Canal Taronja apareixen a la llista de sobresous de l'extresorer del PP, Luis Bárcenas.

En una carta enviada al director d'El Confidencial, la cadena desmenteix la informació publicada i exigeix que es faci una rectificació per unes dades que, diuen, "no són certes i mai han estat contrastades".

"El seu article està ple errors malintencionats i que com a mitjà de comunicació haurien d'haver comprovat i contrastat, pel que entenem que vostès han rebut una informació falsa no contrastada", lamenten abans de demanar que "aquest article ha de ser eliminat del seu diari i retirat d'internet".

Així exigeixen que es publiqui una rectificació en la qual quedi constància que "ni el Sr Cano ni cap membre d'ETV mai han recollit cap sobre del despatx del Sr Barcenas, a qui no coneixen personalment".

També que expliquen que "amb motiu de campanyes electorals, els partits polítics, entre ells el Partit Popular, contracten la seva publicitat a través d'agències publicitàries, les quals tenen cura de repartir-la als diferents mitjans de ràdio i premsa a nivell nacional. Però en el cas de, ETV, per tractar-se d'un mitjà de comunicació local, ubicat en una zona concreta de Catalunya, va ser contractat directament pel Partit Popular de Catalunya".

"Pel que fa referència a l'adjudicació de freqüències radiofòniques ho són per concurs públic i no va existir cap privilegi a favor d'ETV", argumenten abans de dir que les subvencions que es mencionen a l'article "són les que concedeix la Generalitat de Catalunya a totes les televisions que fan diàriament programació local en català i amb programes que fan referència a la cultura, musica i informació de la comarca a la qual pertanyen. Aquesta informació és publica, podent trobar tot el llistat de les més de 50 televisions a la Direcció General de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat