Publicitat
Comunicació · 17 d'Agost de 2019. 18:05h.

Euroescepticisme a TV3

La cadena pública critica "el fracàs i la decadència de l'Europa fortalesa” en un informatiu

El TN Migdia de TV3 ha qualificat aquest dissabte de “decadència” la Unió Europea per les dificultats que està tenint l'Open Arms per desembarcar en un port segur els 134 migrants que encara hi són a bord. La informació, signada des de Lampedusa -on el vaixell de l'ONG espera autorització per atracar- ha conclòs que la situació constata el “fracàs” de la UE.

“Al bell mig de Lampedusa, un descampat acumula les embarcacions de fusta que han naufragat en l'última dècada. Algunes d'elles amb noms en àrab que recorden el seu origen. Una imatge més del fracàs i la decadència de l'Europa fortalesa”, assegura el redactor al final de la crònica.

La cadena pública ha destacat que “l'illa està oberta a tothom” i recull el testimoni d'un veí que critica el fet que “els polítics representin Lampedusa i Itàlia com a xenòfobes i insolidàries”. “Els polítics han fet servir carn humana per fer-se un lloc políticament. Punt. Salvini, el pitjor, el primer”, diu l'home entrevistat per TV3.

L'equip de l'informatiu també ha acompanyat un taxista lampedusenc fins el cementiri local per mostrar-nos les tombes dels immigrants morts al Mediterrani. “La família no en sap res. Si van tornar, si són vius... Res”, declara el testimoni.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#16 Eeeeep!, Chez Titole, 19/08/2019 - 14:48

Osti tu! què passa? que Europa ja no ens mira? que ja no som el primer maldecap de la UE?, Que potser passen de nosaltres? ara que gairebè ja tenim el gelat a tocar de la ma i les dones a punt de ser dones? que diu ara!!!

#15 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España., 18/08/2019 - 15:59

Esta gentuza mercenaria del prucés sólo tiene una ideología: el dinero. Son sólo un atajo de Pujoles!!

#14 Baijal, Barcino, 18/08/2019 - 13:27

Si los/las hipócritas volaran en Cat. no se vería el sol. Aquí el racismo es mas sibilino, no se proclama públicamente. Es mas en "petit comité", entre familiares y amiguetes. La gran mayoría del personal dice no ser racista pero eso de convivir, compartir y ayudar sólo de puertas afuera. Como la nena se lie con un musulmán, negro, etc, se ca

#13 rosa, Barcelona, 18/08/2019 - 10:20

No em cansaré de dir-ho, PRIVATITZACIÓ DE TV3

#12 Neferu, BArcelona, 18/08/2019 - 09:27

Los informativos( desinformativos) de teleprocés, siempre en su línea para no perder la costumbre. Sin rigor alguno arremete contra España para desprestigiarla y arremete contra Europa porque no apoya su golpe de estado fallido y, ¡¡se permite dar lecciones de democracia quien no respeta la democracia!!