Publicitat
Comunicació · 1 de Març de 2012. 16:16h.

Europa Press deixa de pagar el dinar als periodistes

L'agència ho atribueix a "l'agreujament de la crisi econòmica general"

Europa Press deixa de pagar el dinar als periodistes

Asís Martín de Cabiedes, en una foto d'arxiu

La direcció d'Europa Press ha suprimit el pagament dels dinars dels empleats, des del passat 6 de febrer. En un comunicat als treballadors, els responsables de l'agència de notícies han assenyalat que han pres aquesta decisió com a "conseqüència de l'agreujament de la crisi econòmica general".

L'única excepció a aquesta decisió seran els periodistes que "es trobin desenvolupant la seva feina fora del seu centre habitual -als quals se'ls pagarà el dinar o sopar al preu actual-, o de viatge, on regirà el mateix sistema que fins ara".

La mesura ha estat presa "dins de l'exigent programa d'estalvi de despeses que estem fent des de mitjan del passat any". "És una mesura que s'estableix amb caràcter temporal, fins que la situació que estem patint de contracció general del negoci de l'agència canviï de signe", ha remarcat el president de l'agència, Asís Martín de Cabiedes.

"Però que ningú no s'enganyi -ha seguit-, avui no sóc capaç d'albirar quan aquest canvi de tendència pot produir-se; més aviat al contrari, tot apunta que la difícil situació actual s'agreujarà per a nosaltres els propers anys", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat