Publicitat
Comunicació · 17 de Febrer de 2017. 10:31h.

Évole diu que només el critiquen “els de Junts pel Sí”

“No sé si és perquè em tenen etiquetat o per què”

Évole diu que només el critiquen “els de Junts pel Sí”

Évole

El periodista Jordi Évole, en una entrevista a El món a RAC1, ha reconegut que “he acabat una mica fart del que va passar al Sant Jordi. Crec que hi ha hagut voluntat d'alguns de no entendre el que vaig dir. Ho vaig intentar explicar en un article a El Periódico, però alguns han continuat”.
 
"Hi havia moltes autoritats i no sé per què, només han reaccionat els de Junts pel Sí. No sé si és perquè em tenen etiquetat o per què”.”Hi havia més autoritats d'altres partits. No sé per què ha sigut, però ha passat això. He fet molts discursos a tot arreu, crítics amb el poder central, i mai m'havia passat una cosa així”, ha afegit.

"En vam parlar amb el Llach, per telèfon, vam tenir una conversa molt cordial des de la discrepància. Crec que ho vam arreglar. Ens continuem estimant molt. L'únic que li vaig dir és que, pel camí d'arribar a la independència, no podem construir una república acrítica. No vull que, arribat el cas, sigui acrítica”, ha assenyalat.
 
"Em desconcerta bastant en Gabriel Rufián. Quan vaig acabar el discurs, a les imatges se'l veu aplaudint. Si els primers que agafen el mòbil per tuitejar sobre el que vaig dir són Dolors Bassa, Gabriel Rufián i Ramon Tremosa, això és benzina. Van fer un gran desplegament de competències a Twitter. Em va sorprendre que Rufián passés de l'aplaudiment a escriure. Hi ha qui per un retuit mata. I aquí està Gabriel Rufián, en el top one d'aquesta política”, ha lamentat.
 
"No és només una qüestió d'acollida. Es poden fer altres tipus d'ajudes sobre el terreny. No es necessiten competències. Es necessita voluntat política de portar fons a les organitzacions que estan sobre el terreny. Els camps de refugiats estan plens de catalans. Dubto que estiguin contents amb el seu govern, sigui el català o el central”, ha sentenciat.

13 Comentaris

Publicitat
#10 Cata....quééé, Montcada i Reixac, 18/02/2017 - 19:54

¡¡¡Con dos co...jones Jordi¡¡¡..

#9 Xavier, Blanes, 17/02/2017 - 20:31

Que se't va veure el llautó Jordi, fer servir qualsevol cosa per criticar el procés fins i tot els refugiats és una mica....bé....s' hi miressis una mica més lluny t' hauries fotut amb els que no eren al palco i tenen més competències, però clar llavor no et podies carregar el procés....refle

#9.1 Pan con tomate y jamón del bueno, Descargolat barretinas, 17/02/2017 - 22:43

El PRUSEEESSSS..... no se puede criticar, los separatistas se pueden ofender cual vírgenes vestales.

#8 Alejandro, Barcelona, 17/02/2017 - 14:43

Tranquilo Jordi, que son pocos, cobardes y guarretes.

#7 oscar, barcelona, 17/02/2017 - 14:26

Jo no sóc de junts pel sí i també et critico tonto! hipócrita, quants refugiats tens a casa teva?

#6 Francesc777, Barcelona, 17/02/2017 - 12:01

Pobre Evole, potser s'espera que tothom l'estimi com si fos un ídol en un pedestal