Publicitat
Comunicació · 1 d'Octubre de 2012. 09:59h.

Évole 'estudia' marxar "a l'estranger"

"On es pugui ser partidari de la unitat o del separatisme sense ganes d'ofendre ningú"

Évole 'estudia' marxar "a l'estranger"

Jordi Évole

El periodista Jordi Évole, en un article a El Periódico, explica que "estic buscant un lloc on el dret a decidir sigui possible, vulgui o no decidir-me per alguna cosa. Estic buscant un lloc on ningú no tingui el dret de decidir per mi. Estic buscant un lloc on m'expliquin sense ser mal vist per què algú no pot tenir la il·lusió que la seva comunitat es converteixi en un país independent".

"Estic buscant un lloc on m'expliquin sense ser mal vist per què sorprèn que algú se senti dolgut quan sent que volen separar-se d'ell. Estic buscant un lloc on es pugui ser partidari de la unitat o del separatisme sense ganes d'ofendre ningú", afegeix.

"Estic buscant un lloc on es pugui dir 'sóc independentista' sense que et mirin ni malament ni bé. Estic buscant un lloc on la crisi no sigui una excusa per tapar l'independentisme. Estic buscant un lloc on l'independentisme no sigui una excusa per tapar la crisi".

"Estic buscant un lloc on els independentistes no semblin insolidaris. Estic buscant un lloc on els unionistes no semblin inflexibles. Estic buscant un lloc on la unitat sigui voluntària. Estic buscant un lloc on no hi hagi unions a la força amb el pretext que la unió fa la força", apunta.

"Estic buscant un lloc on estar a favor d'alguna cosa no impliqui ser enemic de la contrària. Estic buscant un lloc on les dues parts reconeguin que alguna cosa malament deuen haver fet. Estic buscant un lloc on ningú no amenaci amb la violència. Estic buscant un lloc on tots amenacem amb la democràcia".

"Estic buscant un lloc així, i resulta que el de l'agència de viatges ja m'ha dit que per aquí no li sona que hi hagi res i que mirarà si troba alguna cosa a l'estranger", conclou.

Publicitat
Publicitat

75 Comentaris

Publicitat
#56 alicia, martorell, 02/10/2012 - 20:04

Algunos de los comentarios dan miedo. Parece que esttuvieramos frente a fanáticos Nazis.
Evole es un grande e intenta ser objetivo.
El fanatismo y la agresividad que demostrais son enfermizas

#55 Faithless, Barcelona, 02/10/2012 - 19:18

Molt gran l'Evole. Ara bé, ja l'ha cagada perquè l'Espanya més rància, casposa i cavernària no li perdonarà que hagi parlat en plena llibertat. Que trist!

#54 artur, mas-turbador, 02/10/2012 - 15:47

puedes ir a Francia y hablarles del Rosellón y de Córcega, del Pais vasco francés, etc

#53 Gongylus, Girona, 02/10/2012 - 13:30

No entenc alguns dels comentaris que he llegit en aquest fòrum. A mi em sembla que el senyor Jordi Évole no ha ofès a ningú amb el seu comentari i ha estat força respectuós. Ha expressat un punt de vista que reclama tolerància i respecte. I consti que jo sóc independentista.

#52 Uno que le conoce, BCN, 02/10/2012 - 12:19

Ay que moniiitoooo todo lo que dises, Yordiiiii
Voy a desirle a Iñaki Gabilondo que te lea, se le van a saltar toítas las lágrimas.
Si es que Dios los cría...