Publicitat
Comunicació · 20 de Febrer de 2023. 17:20h.

Évole i Tian Riba se les tenen a RAC-1

L'exdirector de FAQS li atorga irònicament el "premi al salvador del periodisme"

Évole i Tian Riba se les tenen a RAC-1

Tian Riba, exdirector del FAQs de TV3, s'ha enganxat amb el periodista Jordi Évole durant la tertúlia d'El món a RAC-1, que ha debatut sobre l'entrevista a Macarena Olona al programa Lo de Évole de La Sexta; perquè, en el seu moment, el programa que dirigia també va donar veu a Vox en un cara a cara. La discussió ha sorgit després que Pablo Iglesias fes referència a que el Master of Puppets -la persona que ordena si s'ha de convidar una persona o una altra a un canal de televisió- de La Sexta son Antonio García Ferreras i Florentino Pérez. La discussió ha anat així:

- Tian Riba: "M'he imaginat l'Évole tancant una mica els ulls i fent aquell somriure, preguntant qui és el Master of Puppets".

- Jordi Évole: "Són grandets per defensar-se sols, però si parlem de Master of Puppets, en quant a posar personatges que representaven l'extrema dreta a les televisions... Qui era el Master of Puppets del FAQS quan sortien representants de l'extrema dreta?"

- Riba: "Ui! Què he rebut jo, ara?".

- Évole: "I tant! És que aquí tots tenim les nostres vergonyes".

-Riba: "No, jo crec que no. T'ho argumento molt ràpidament. Entendràs que del creixement de l'extrema dreta a Espanya no en té la culpa el FAQS, precisament. Ja seria l'última cosa que es diu sobre el FAQS".

- Évole: "Ningú té la culpa, però resulta que a La Sexta hi ha Master of Puppets i al FAQS i TV3 no".

- Riba: "Si em vols posar al nivell de Florentino Pérez, el Ferreras i Mauricio Casal...".

- Évole: "Et poso al nivell d'un programa que ho petava, sobretot a les primeres èpoques, i allà apareixia gent de l'extrema dreta. Qui era el Master of Puppets de TV3?".

- Riba: "El Master of Puppets era jo, però a mi ningú em va dir qui havia de venir al programa".

- Évole: "Ah! Ostres, llavors, per què ho decidies?".

- Riba: "Al FAQS vam decidir portar a qui havia de ser l'acusació dels líders independentistes catalans en el judici del Suprem, perquè la gent veiés qui hi havia darrere aquesta acusació popular".

- Évole: "Allò era perquè la gent ho veiés..., vale, vale, claro, claro".

- Riba: "Si a tu això et sembla que és normalitzar l'extrema dreta, quan en realitat era assenyalar una colla de feixistes, doncs t'aplaudeixo Évole, em poso dret, et faig l'onada i et dono el premi al salvador del periodisme i de l'ètica plural i política a Espanya".

- Évole: "Olé, moltes gràcies. Li dedico aquest premi als meus pares que m'estaran escoltant. Si parlem de normalitzar l'extrema dreta portant-la a un plató de televisió, la combatis o no, estem parlant del mateix que feia el FAQS. Estem parlant de portar-los!".

- Riba: "Tu entrevistes Macarena Olona, i jo dic que em sembla molt bé, i a tu et sembla magnífic. Al FAQS vam fer el que vam fer, que és això que t'estic dient, i et sembla horrorós. Doncs si et sembla magnífic tot el que tu fas i et sembla molt malament el que fem els altres. Tu has barrejat el Master of Puppets, amb una cosa amb mi que no té res a veure. Jordi, per l'amor de Déu!"

Évole: "Amb tot el carinyo, no! No té cap sentit. He escrit a un grup de Wathsapp per dir: 'Hi haurà jaleo'. Tu, amb molta puteria, li has demanat al Pablo Iglesias qui era el Master of Puppets. I jo t'he preguntat qui era el Master of Puppets pel de FAQS. Ja està. Tu pots parlar del Master of Puppets dels altres, però tu no tens Master of Puppets? Com suposeu que els altres sí en tenen? Ho has preguntat per saber-ho".

- Riba: "No facis trampes..."

Évole: "Trampes, no. Posa't el pòdcast!"

- Riba: "No facis trampes, perquè aquest programa no és editat i és en directe, i per tant no em pots fer trampes".

- Évole: "Oooohhh, ostres, Tian! Ostres, quan fas els programes de reportatges amb El Terrat, els edites o no els edites?".

- Riba: "Home, per descomptat".

- Évole: "Doncs ja està, home. Són dues maneres diferents de fer televisió".

- Riba: "Qui ha parlat de Master of Puppets és el Pablo Iglesias i jo li he preguntat".

- Évole: Tu li has preguntat buscant-li les pessigolles a veure si ell et deia 'el Master of Puppets és Ferreras". I tu li has preguntat amb tota la puteria de bon periodista".

- Riba: "No, no..."

 

A partir del minut 13: 

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#15 Oriol Padró Mir, Ordino, 21/02/2023 - 23:10

El lebole es posa repelentet si li toquen al papa Ferreras. Gran lliçó de Tiana al follonero. Salut

#14 Tabarnés puro, Barcino, 21/02/2023 - 18:30

Dos comemieldas peleándose. Por mi como que se maten. Pos vale, pos muy bien, pos adios.

#13 Sergi Sergio, Barcelona, 21/02/2023 - 18:16

Duelo entre periodista podemita y periodista indepe, cada uno defendiendo su terrenito, uno trabajando dia y noche para Podemos y el otro igual para los indepes, las dos caras de la misma moneda.

#11 Caganer, bcn, 21/02/2023 - 09:51

2 ultraizquierdistas; uno que apoya el independentuismo que intentó dar un golpe de estado y el otro que hace entrevistas "masaje" a Otegui y Maduro, dando lecciones de moralidad y moderación.. ver para creer!!!

#10 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 21/02/2023 - 08:34

Menudo espectáculo. El orfeón progre entonando nueva cantata, con esa insoportable superioridad moral tan propia, dando lecciones al mundo de cómo hacer las cosas. No discutan hombre, no ven que avergüenzan a Lenin, a Castro, a Largo Caballero y a otros socialistas de los de verdad, de los buenos, de los del tiro en la nuca y la checa?