Publicitat
Comunicació · 26 de Setembre de 2017. 12:47h.

Évole: “no ho estic passant gaire bé”

El periodista matisa que malgrat les crítiques rebudes “no vull fer-me la víctima”

Évole: “no ho estic passant gaire bé”

El periodista Jordi Évole ha reconegut a El món a RAC1 que “no ho estic passant gaire bé, però no vull fer-me la víctima”. “La setmana passada era aplaudit per llegir un manifest a favor de la llibertat expressió, rebent clatellades de l'altre cantó. I al cap de 4 dies molts que aplaudien estan enfadats amb mi per fer-li preguntes impertinents a Puigdemont”, ha recordat.

“Un dels objectius de l'entrevista era que Espanya veiés que aquest home no es un colpista sinó algú amb qui es pot parlar amb educació i amb un to correcte i amb una conversa fluida”, ha indicat. “Puc assegurar que respecte la primera versió del guió la que va sortir diumenge estava molt rebaixada, és a dir que de responsabilitat n'hi ha”, ha afegit.

Sobre les crítiques a la il·luminació, ha assenyalat que “fa moltes entrevistes que intentem crear aquest clima. Ho hem fet amb Pablo Iglesias. A mi m'agrada aquest llenguatge i buscàvem intimitat. Això no se li regala a qualsevol. Potser a Rajoy no li vam voler regalar la intimitat i a Puigdemont sí. Les promos ja eren amb aquesta il·luminació i no hi va haver queixes”.
 
“El president va col·locar el missatge que ell volia: que votarem, que seria amb garanties suficients, que serà vinculant i que en 48 hores declararia la independència”, ha apuntat. Sobre la independència del Kurdistan, ha explicat que “són contradiccions que és bo que les veiem no amb afany de posar trampes. ho hem fet sempre amb tothom. Amb Rajoy ningú es va queixar que li traguéssim un tall de fa tres anys”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Laila, Bcn, 26/09/2017 - 19:54

Jordi l'important per a mi és què en penses tu. En consciència, mira't al mirall i pregunta't he estat honest? Si? No? He dibuixat el perfil real del personatge? I recorda, mai et pots enganyar a tu mateix.

#15 NO VOTAREM, Terrassa, 26/09/2017 - 15:02

Puigdemont se retrato a las preguntas de Évole...ha quedado por lo que es, un mentiroso, el periodista sólo hizo su trabajo.

#15.1 Alejandro, Barcelona, 26/09/2017 - 19:02

#15.

YONOVOTOYPUNTO. Esta debería ser la consigna de los que queremos un referéndum legal, pactado con serenidad, sin prisas, cueste el tiempo que cueste.

#14 Prudenci, Sabadell, 26/09/2017 - 14:52

Un golpista con el que se puede hablar.
No te j...

#13 Alejandro, Barcelona, 26/09/2017 - 14:49

Tranquilo Jordi, tú vales más y, tienes más inteligencia, más ética, más valentía, que todo el 1.8 millones de ellos juntos. Los insultos tómalos según de quién venga, y ya sabes de quienes vienen, o sea que, NI CASO.

#12 sid, bcn, 26/09/2017 - 14:42

Això de que el que va sortir el diumenge estava rebaixat? que a Rajoy no li 'regalan' aquesta il·luminació? que volien trasmetre una bona imatge de Puigdemont? voldria més aclaracions. Podia quedar encara pitjor el president?