Publicitat
Comunicació · 24 de Febrer de 2014. 08:27h.

Évole se la juga amb un documental fals sobre el 23F

El periodista de La Sexta adverteix al final que "era mentida"

Évole se la juga amb un documental fals sobre el 23F

Jordi Évole

El programa Salvados, de La Sexta, va realitzar un programa especial sobre el 23-F, 'Operació Palace', que explicava que el Cop d'Estat era fictici, orquestrat pels principals líders polítics, i que comptava amb el beneplàcit del Rei. Es tractava d'un fals documental, cosa que ha provocat grans crítiques.

El presentador, Jordi Évole, ha indicat que "en aquest moment caldrà espectadors que estaran contents amb el que han vist perquè s'ho han passat bé i altres que se sentin enganyats i em voldran matar. Als primers els vull dir gràcies per jugar amb nosaltres i als segons que la propera vegada ho intentarem fer millor". "Nosaltres almenys hem reconegut que era mentida el que us hem explicat i que segur que hi ha hagut altres vegades que us han explicat mentides i ningú no us ho ha dit", ha afegit.

"Per fer aquest programa ens hem basat en el documental 'Operació Lluna', que explicava l'arribada a la Lluna com si hagués estat fals. Hem agafat el 23-F, que també llança molts interrogants i hem fet el mateix experiment. No sé si hem estat gaire creïbles amb el que hem explicat", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#57 narcisa, barsaalona, of course, 25/02/2014 - 13:37

"sa la xuga o sa l'eixuga", que diria el iaioflauta forrat d'or Javier Trias?.

#56 pol, Madrid, 25/02/2014 - 09:52

A lo que hemos llegado en este mi querido país.
Es decir, además de mentir este medio anormal, se muestra como una persona honorable por haber reconocido que mentía????
Flipante! Ahora resulta que aquellos a los que ha difamado le tienen que pedir disculpas, vamos.....

#48 GALAICOMAN, barcelona, 24/02/2014 - 17:07

***Évole se muestra aquí magnífico: ¿No véis -nos viene a decir con su programa- el poder que tienen sobre nosotros los medios de comunicación? ¿No véis lo fácil que es manipularnos? ¿No véis que la "realidad" que nos muestran estos medios pueden no ser la verdadera realidad?

#47 35 años de...DES-ESPAÑOLIZACIÓN..................., 35 años de...DES-ESPAÑOLIZACIÓN........., 24/02/2014 - 16:49

Después de...35 años de...DES-ESPAÑOLIZACIÓN,...................

...a través del adoctrinamiento anti-español en la enseñanza y en las organizaciones(OMNIUM-ANC...) y medios de comunicación afines y subvencionados...AHORA los separatistas EXIGEN el "derecho" a ROMPER ESPAÑA.....................

#47.1 josep, Prats de lluçanes, 24/02/2014 - 19:30

A Catalunya estem molt de sort,ja que veiem totes les televisions, i podem escollir,les altres autonomies,no poden triar i estan manipulats,i no tenen el dret a decidir quina emisora veure o escoltar, sencillament aquets sí que estan adoctrinats, pensament únic. sap greu ells su perden.

#47.2 vlaencia, valencia, 26/02/2014 - 16:06

pues supongo que sabras elegir bien y no dejarte influenciar por los medios de comunicacion que reciben dinero de la generalitat

#46 Pere, Oliva, 24/02/2014 - 16:42

El documental, de política-ficció, va estar molt ben escenificat i representat. Tan sols era un programa de televisió. Ara, de primera hora ja es notava que era comèdia; quasi tots els intervinents han estat col·laboraors de Gabilondo i cap d'ells amb influència en la claveguera estatal.