Publicitat

Acord entre Catalunya Ràdio i Ràdio Tele-Taxi

Favor per favor

Gordillo i Molinero a la seu de Catalunya Ràdio

Catalunya Ràdio ha arribat a un acord amb el Grup Tele-Taxi perquè a partir d'avui les emissores de Justo Molinero emetin els butlletins horaris de Catalunya Informació cada dues hores. L'acord ha estat signat aquest matí a la seu de l'emissora de la Generalitat sense estar la premsa convocada. L'ha signat el propi Molinero i el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, que precisament va escriure el llibre “Revoltats” on es transcrivien converses entre el locutor de Ràdio Tele-Taxi i el president d'ERC, Oriol Junqueras.

Molinero ha afirmat que l'acord “serà molt positiu pel país”. “Per informar a la nostra gent, que millor que els informatius de la ràdio nacional de Catalunya”, ha reblat. Gordillo ha assegurat que l'acord signat convé a les emissores de la Generalitat “perquè arribem a molta audiència que pot ser en condicions normals no ens escoltaria a nosaltres”.

El director de Catalunya Ràdio ha fet un tuit on ha assegurat que el director de Catalunya Ràdio era “molt gran”, “amable”, “simpàtic” i “proper”. “Un home de ràdio!”, ha afegit. La piulada tenia com hastag #novaCatRàdio.

El locutor de Ràdio Tele-Taxi ha participat en el programa El Matí de Catalunya Ràdio. La directora de l'espai, Mònica Terribas, ha proposat fer un dia l'espai des de Santa Coloma de Gramenet -localitat on estan els estudis de l'emissora de Justo Molinero-. El director de Ràdio TeleTaxi ha acceptat la proposta en directe.

Molinero va criticar durament el Govern d'Artur Mas a l'octubre de l'any passat. El locutor va dir en un programa de 8tv que l'expresident l'havia “donat pel cul” i el va acusar de tancar Tele-Taxi Televisió. La Generalitat va negar-ho i va acusar Molinero de mentir.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 antonio mulero, Barcelona, 20/03/2016 - 09:56

Hoy para mí ha dejado de existir Radio Taxi.

#18 Rogelio, Tordera, 20/03/2016 - 00:20

Lamentable justo. No se puede justificar a esta gentuza que nos han tenido engañados un montón de años y ahora nos quieren vender la separación cómo algo bueno. SINVERGÜENZAS

#17 Carlos Gomez, Bcn, 19/03/2016 - 22:04

Aquest home,el Justo, es un mes dels que el seu inmens amor a Catalunya li ha permes fer realitat el seu american dream versio convergent
Ja fa molts anys que es milionari en euros gracies al cupido catala
Si ell i despres el rufian inclus el mateix reyes estiman tant Catalunya per alguna cosa sera

#17.1 Javier, Girona, 20/03/2016 - 11:16

Potser per la "pela"? Carlos, no nos tienes que perdonar la vida, ni tampoco, por tu nombre, a tus padres o antepasados, somos tan catalanes como tu, Puigdemont o Junqueras, las comidas de coco del nacionalismo catalan ya se acabaron, igual que sus discriminaciones por ideologia, lengua o identidad.

#16 medidas, Sta. Coloma, 19/03/2016 - 20:28

Si los andaluces y extremeños que vivimos en Cataluña tuvieramos un poco de dignidad dejaríamos de sintonizar Radio Taxi.

#15 adrián, Mollet, 19/03/2016 - 20:26

Pero que pelota y rastrero eres Justo Molinero.