Publicitat
Comunicació · 2 de Novembre de 2022. 10:08h.

Favoritisme d'ERC a l'Ara

El Punt Avui denuncia "quinze planes" de publicitat institucional

Favoritisme d'ERC a l'Ara

El secretari de mitjans de comunicació, Oriol Duran

El director d'El Punt Avui, Joan Vall Clara, denuncia en un article a l'esmentat diari que "els gestors d’ERC no escarmenten. Cargolen fins a l’ofec i a la humiliació qui no els fa la gara-gara. Millor dit, cargolen fins on els sembla que els ofegaran i els humiliaran. Sense vergonya. Sense contemplacions. Sense miraments. Parlo per experiència pròpia".

"I no torno a referir-me a la vergonyosa retallada de publicitat institucional que va fer el secretari de comunicació Miquel Martí Gamisans al nostre diari entre el 2018 i el 2021. No parlo de les discrecionals subvencions a projectes atorgades aquest any pel secretari Oriol Duran en què ens han tractat pels parracs. Parlo d’aquest mes d’octubre", afegeix.

"Des del dia 18 fins a final de mes. Fins abans-d’ahir. Des que tornen a manar en la publicitat institucional han contractat quinze planes a l’Ara i tres planes a El Punt Avui. Ni doble, ni triple, ni quàdruple. Cinc per cadascuna. A veure si aprenem a fer la farina plana. Així és com les engalta i se’ls gasta ERC. Cinc a un", assenyala.

"No importa que la nostra OJD (diaris venuts) sigui millor (20%). Ni que el nostre EGM (diaris llegits) sigui millor (11%). Són minúcies. Els calés són seus, ells manen i tu et fots perquè no fas la bondat que et demanen, escrius el que penses i deixes que ho facin els periodistes de la casa".

"Els crits i les estrebades del diputat De Dalmases queden com una carícia i una moixaina a la llibertat d’expressió al costat del mètode ERC. Com diria l’àvia Neus, uns s’enduen la fama i els altres carden la llana", conclou.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#19 Cristóbal, Garnata, 02/11/2022 - 22:25

Jajaja... La fama que se la lleve quien sea o quien quiera, pero lo verdaderamente importante es 'cardar', aunque sea la lana, jajaja... ¡Ay, esos falsos amigos¡

#17 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 02/11/2022 - 17:59

Impresionante: los que chupan del nacionalismo se están peleando entre ellos para ver quien chupa más.
-¿A donde irán a parar?
¡Al chupacontenedor de basura!

#15 Telamarinera , Vng, 02/11/2022 - 17:18

Lo que hacen los gobiernos es hacer prostibulos con este dinero; y los/las periodistas de puras

#14 Barretina a rosca, Black hole, 02/11/2022 - 17:16

El Punt-Avui deberia echar cuentas de lo que ha costado por ejemplo el Avui a las arcas públicas de Cataluña desde que empezó su andadura, !de "Holiwin" diría la Vanesa!.

#12 marc, barcelona, 02/11/2022 - 13:15

Para esto pagamos impuestos, para mantener este regimen semifeudal donde a los catalanes nos masacran a impuestos y los vividores del regim ahi pelandose entre ellos porque unos chupan mas de nuestos impuestos que otros, unos medios que sin el dinero de nuestros impuestos no sobrevivirian porque la gente no los compra, chupasangres.