Publicitat
Comunicació · 2 de Maig de 2021. 11:55h.

Federalistes d'Esquerres es queixa del CAC al Síndic

Per no emetre un documental sobre federalisme

Federalistes d'Esquerres es queixa del CAC al Síndic

Federalistes d'Esquerres ha presentat aquest dijous una queixa al Síndic de Greuges per la manca de resposta del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) a la petició que l'entitat va fer el passat juliol respecte de l'emissió del documental "Federal" a TV3, sobre el federalisme.

L'entitat va presentar aleshores una queixa al CAC argumentant que TV3 feia dos anys i mig que es negava a emetre un documental sobre el federalisme, després de 30 mesos sense rebre resposta.

El president de l'organització, Joan Botella, va demanar que el CAC dictés una resolució "fent obligatòria l'emissió del documental 'Federal', per part de TV3, en condicions comparables a l'emissió d'altres documentals de contingut social i polític". En canvi, l'emissió es va fer al Canal 33, un dissabte al vespre i "coincidint amb un partit de futbol del Barça", lamenten des de Federalistes d'Esquerres. Ara, davant la manca de resposta, l'organització s'adreça al Síndic.

Joan Botella, ha declarat que no té cap dubte respecte de la "sensibilitat democràtica de la institució del Síndic" en aquest sentit. Botella ha afegit que "considerem la possibilitat de denunciar el silenci del CAC davant instàncies europees".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#7 La nova Catalunya, Flanchinomandalin, 03/05/2021 - 09:18

C 'est finí allò de crear industries, treball i, fer un gran país, ara ja no ens enveja ningú i a més se'n foten de nosaltres per que no parem de fer el ridícul i a sobre tenim més xiringos que cap altre país del mon. Ara ens dediquem a parlar de federalisme, drets a decidir, presos polítics i pentinar el canari a tot moment. Som la òstia!

#6 Pan con tomate y jamón ibérico, La pesta groga fa malbé el cap, 02/05/2021 - 23:30

¿Donde estan los comentarios 1 y 2...? ¿Rius, tienes un censor los fines de semana...? pues no me da la gana volver a repetir...

#5 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 02/05/2021 - 21:02

¿Quejas al Ribó? qué novedad... ¿Mediapro (Roures) también lo hizo cuando TV3 dijo que no podía pagarle por los documentales?

Porque me da la sensación que al Síndic van quienes no tienen trato preferente.

#4 Tirant, Bcn, 02/05/2021 - 15:12

Es queixen a ... Ribó? ... JA, JA, JA, JA ... que em pixo! ... JA, JA, JA ....

#3 Marcial Heredia, reponedor del Carrefuhrer., 02/05/2021 - 14:49

Con esos voy perdido, ni conocía su existencia. Son solo dos parece, los de la foto. Síndico, te toca currar, han puesto una queja. Ponles el documental haz el favor, seguido del "El Judici" a poder ser, que TV3 monte una maravillosa noche temática de pipas, cerveza y mantita.