Publicitat
Comunicació · 16 de Març de 2010. 16:36h.

Ferran compara l'entrevista a Montilla amb un interrogatori

"A un president de Catalunya no se'l pot interrompre constament"

Ferran compara l'entrevista a Montilla amb un interrogatori

Montilla i Terribas, durant l'entrevista

Joan Ferran, diputat del PSC, ha comparat l'entrevista que Mònica Terribas li ha realizat aquest dilluns al president José Montilla amb un interrogatori. "Una entrevista al president de Catalunya no pot esdevenir, o semblar, un interrogatori", ha dit en el seu bloc.

El dirigent socialista considera que "a un president de Catalunya - sigui qui sigui- no se’l pot interrompre constantment, ni intentar fer-lo caure en paranys o contradiccions. Cal respectar el seu ritme i deixar que expliqui els seus posicionaments sense pressa, fent servir tot el temps que calgui".

Ferran ha afegit que "la senyora Terribas potser hauria d’assumir que la persona entrevistada és la màxima autoritat del país i que, com a tal, mereix un tracte deferent" i ha finalitzat amb un suggeriment: "Preguntes? si, totes i més, però acompanyades d’una conducció menys incisiva i un xic més tranquila..."

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#43 juan, Barcelona, 18/03/2010 - 22:09

Completamente de acuerdo con el comentario,del Sr,Ferran,la proxima entrevista al Sr,MAS,sera un interrogatorio o un besa manos.

#42 Antonio, Barcelona, 18/03/2010 - 11:21

Felicito a Mónica Terribas por la entrevista a el Sr. Montilla, hacia bastante tiempo que no veía a un periodista expresarse libremente criticando la gestión caótica del PSC, ya va siendo hora.

#41 Argemí, Barcelona, 17/03/2010 - 18:54

Hi ha qui vol que es confongui la inexpresivitat amb la seriositat. En Montilla sembla serios, pero en realitat es inexpresiu i lent, tant quan parla en catala com en castella. Es soporifer, narcotitzant. Jo em vaig dormir a la meitat de la entrevista.

#40 Bacus, Tarragona, 17/03/2010 - 16:58

Montilla te ben poc de demòcrata, no enganya ningú. Voldria ser el Fidel Castro de Catalunya.

#39 carles, manresa, 17/03/2010 - 15:30

El respecte dels altres és una cosa que es guanya, no es té en funció de càrrec o ofici. Massa honors ja té aquest senyor ateses les seves pobres qualitats intelectuals, culturals i polítiques. Un líder sap aturar un periodista quan s'ultrapassa.