Publicitat
Comunicació · 9 de Gener de 2009. 14:38h.

Ferran Monegal troba 'Hora Q' "inútil" i "sense cap interès"

El crítico televisiu diu que "el balanç és demolidor: això no va ni amb rodes"

Ferran Monegal troba 'Hora Q' "inútil" i "sense cap interès"

Moment de l'entrevista a Matutes

El crític de televisió, Ferran Monegal, ha qüestionat, en un article d'opinió a El Periódico, el programa nocturn de TV3 'Hora Q' en considerar-lo "inútil completament" i "sense cap interès". A criteri del crític televisiu, el programa "ja ha passat la fase experimental. Ja porta trajectòria. I el balanç és demolidor: això no va ni amb rodes".

Ferran Monegal considera que a l'espai televisiu "no hi ha contingut. No hi ha intenció. És un programa en plena nocturnitat, gairebé un late-show, però el mateix donaria que ho emetessin a l'hora d'El Club". "L'altre dia, per exemple, en el primer programa del 2009, el tema estrella va ser: ¿Per què Abel Matutes ha deixat el PP? Home, francament, ens importa un 'bledo'", afegeix a manera d'exemple, a més d'afirmar que durant l'entrevista "s'avorrien les ovelles".

"Després van ficar el tema Barça, en la creença -que ja s'ha demostrat falsa completament- que qualsevol coseta del Barça puja l'audiència. Efectivament l'entrevista al segon porter, Pinto, i el tema de conversa (¿Com és viu a l'ombra de Víctor Valdés?) van aconseguir plenament el seu objectiu: vam quedar tots a l'ombra", ironitza.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 www.miscosotas.blogspot.com, Barcelona, 10/01/2009 - 18:31

Luís Canut sobra la televissiò pública. Es un culerot extremista. Fora Canut!!!

Visiteu: www.miscosotas.blogspot.com

#16 Octavi, Polonia, 10/01/2009 - 13:37

Si a hora Q cambien l'escenari i fan preguntes més "cautiques" i cambien una mica el format. Millorarà, sino ja poden tancar la paradeta. On s'ha vist tots tan de disseny i el decorat blau puticlú?.

#15 Josep, Barcelona, 10/01/2009 - 11:57

Hora Q es un programa sense interés.
El programa d'en Monegal es escombraria sociata. Tampov val per res. Perque es posara a opinar si sap que en sortirà amb el cul cagat

#14 Carolina, Barcelona, 10/01/2009 - 00:40

És que és veritat: és un programa mooooolt dolent! A mi ja em va bé, així me'n vaig a dormir més d'hora, cosa que no feia quan hi havia la Mònica Terribas.

#13 Francesc Porras, BCN, 10/01/2009 - 00:11

L'hora Q és inútil. Monegal - guru sociata - també.