Publicitat
Comunicació · 13 de Juliol de 2011. 17:42h.

"Ferrusola fa que els catalans caiguem malament a Espanya"

Un tertulià de 'Punto Pelota' recomana a la dona de Pujol que "aprengui història"

El presentador de Punto Pelota, Josep Pedrerol, ha assegurat que les paraules de Marta Ferrusola, la dona de l'expresident Pujol, provoquen que "els catalans caiguem malament a tota Espanya" i considera que "hauria de demanar disculpes demà mateix".

"Estic d'acord amb la llibertat d'expressió, hi ha catalans que no se senten espanyols. És real", ha subratllat Pedrerol durant el programa d'Intereconomía. "Però parlar dels toros és una falta de respecte a la resta d'Espanya lamentable. Que la dona de Pujol es permeti ridiculitzar a la resta d'Espanya, això sí que no!", ha afegit.

Per la seva banda, un dels tertulians ha recomanat que "el primer que hauria de fer Ferrusola és aprendre història. Saber que Rafael de Casanovas va sortir al carrer per defensar una idea d'Espanya, la dels Àustries enfront de la dels Borbons, davant de la mitificació que després el seu senyor marit va dir era necessari fer, inventar mites per canviar la història".

Josep Pedrerol, en un moment de la seva intervenció
Publicitat
Publicitat

81 Comentaris

Publicitat
#49 El nauxer, Viladecans, 18/07/2011 - 08:41

I el teu programa i els teus contertulians, ajuden a que espanya no la poguem veure els catalans, ni en pintura. Esteu fets un nyap,

#48 fred, Barcelona, 16/07/2011 - 00:44

I QUE??? ens imprta un rave caure malament o no, dons fem el que fem, sempre els hi caurem malament. Disculpes de que, de que practicament els matenim, anda i que les den!!

#47 Paco Pil, Hojpitalé, 15/07/2011 - 18:01

Per què odien els catalans i no els extremenys? Per què a Europa odien els Estats Units i no Etiòpia per exemple? En tot cas, amb el que està pitjor que tu com a molt hi ha paternalisme.

#46 jaume S. R., BCN, 15/07/2011 - 15:54

Estic d´acord amb la Sra. Ferrusola .MOLT. . Completament .

#45 eulogio, barcelona, 15/07/2011 - 14:43

Al final se va a tener que echarlos de España