Publicitat
Comunicació · 27 de Novembre de 2011. 11:30h.

"Fins els collons d'aquest govern", al TN

Ferran Monegal creu que "el cop de karate" de Terribas "li pot costar el càrrec"

El crític televisiu Ferran Monegal, en el seu article a El Periódico, fa referència a un missatge de twitter que es va poder observar al TN migdia de divendres passat, on es podia llegir "fins els collons d'aquest govern. TV3 no es toca". Aquest missatge es va poder llegir durant breus segons en pantalla, com també una piulada del dirigent d'ERC, Alfred Bosch.

"Després de la intervenció de Francesc Homs anunciant la nova retallada de TV-3, la Mònica va manar a les seves esquadres que preparessin una completa peça al Telenotícies. Fins i tot ens van fer una selecció de piulades a Twitter, irades totes, entre les quals en vam poder llegir una que deia: 'Fins als collons, fins als collons d'aquest Govern. TV-3 no es toca!'", recorda el periodista.

"Però el cop contundent, letal, rapidíssim, el va executar la mateixa Mònica quan va aparèixer immediatament a la pantalla. Després d'algunes encertades consideracions, va llançar: 'Amb aquests pressupostos no hi pot haver Lliga. Per tant, TV-3 renunciarà a la Lliga de futbol'. ¡Ahh! quin cop més colossal i precís", escriu.

"Ha estat un fantàstic directe al mentó del Govern català", afegeix, a més de considerar que "el cop de la Mònica ha estat d'una prodigiosa punteria. Si hagués dit que ens quedaríem sense fórmula 1, no hauria estat el mateix. Gairebé hauria fet riure".

"Sortiran ara els especuladors de la condició humana i diran que el que ha fet la Terribas és preparar la seva sortida de la direcció de TV-3, ara que vénen temps més difícils en­cara. És veritat que aquest directe al mentó li pot costar el càrrec. Suposo que ho té assumit. Però seria molt mesquí transformar en vil estratègia el que ha estat una honesta, valenta i justa defensa de la televisió pública", conclou.

Captura del missatge al TN
Publicitat
Publicitat

88 Comentaris

Publicitat
#44 pep, manresa, 28/11/2011 - 23:01

És feina de la directora administrar la retallada amb criteris comercials, socials i d'interès públic, o sigui SUPRIMIR EL HAT-TRICK ESPANYOL I LA FÒRMULA-1, no el Barça
I de passada nacionals, perquè no dir-ho
Si no en sap més que plegui, que el Barça és rentable, ella mateixa ho ha dit

#44.1 Terraxa, Terrassa, 29/11/2011 - 11:05

Com que suprimir el Barça no?
Costa uns 30 milions, d'un pressupost de 300. Aberrant, tant com els 177 mios de salaris ss
Qui vulgi veure esport PROFESSIONAL que passi per caixa.
Estem en un país on el Barça (o l'equip que sigui) és gratuït i en canvi els museus de pagament.

#43 pep, manresa, 28/11/2011 - 22:56

A veure si ens aclarim, en principi no tenia res contra la Terribas ni molt menys contra TV3, ben al contrari, però que jo sàpiga la Generalitat, o sigui tots, els que paguem, només ha dit que s'ha de passar d'un pressupost de 400 MM a 360, no ha dit res de retallar el Barça

#43.1 Gerard, Barna, 29/11/2011 - 02:02

De 350 a 260 en dos anys.

#42 Patufet, Montemelon, 28/11/2011 - 22:39

Encara no entenc com hi ha tanta gent que es cregui el discurs nacionalista, tant de esquerres com de dretes, dels partits catalans. Deixeu de mirar'hos el melic, collons!
Ho diu un que ha nascut a Barcelona i amb passaport espanyol.

#42.2 pep, manresa, 28/11/2011 - 23:04

Un que ha nascut a Barcelona i amb passaport espanyol, a veure si ho endevino, no seràs pas el Josep Pedrerol, o l'Albert Boadella, o potser el Loquillo, en fi, siguis qui siguis ja et pots quedar allà on has anat a guanyar-te la vida, que aquí no hi fas cap falta

#41 Patufet, Montemelon, 28/11/2011 - 22:35

Me parto viendo como se pegan punyaladas traperas los nacionalistas catalanes XDDD

#40 pepalmogaver, Rep. de Gràcia, 28/11/2011 - 20:13

Quants espectadors vèuen la Formula 1 ??. Pq No unifiquen Cracovia i Polònia en un sol programa?. Pq no retallen per altres llocs?...recoi !!!. Perdoneu però algú ho havia de dir !!!