Publicitat
Comunicació · 23 de Març de 2010. 21:28h.

Fitxatge estrella després d'acomiadar 400 persones

El grup Zeta va fer un ERO fa un any

Fitxatge estrella després d'acomiadar 400 persones

Una imatge de les mobilitzacions dels treballadors

El fitxatge estrella d'Albert Sáez com a director adjunt ha provocat malestar en sectors de la plantila d'El Periódico atès que el grupo Zeta va dur a terme un expedient de regulació d'ocupació que va suposar el comiat de més de 400 persones, d'elles gairebé una quarantena periodistes. Sáez i el nou director, Enric Hernàndez, es coneixen des de l'època que Sáez era subdirector de l'Avui i Hernández corresponsal a Madrid.

Els acomiadaments de professionals d'El Periódico van començar fa tot just un any, després que l'empresa i els comitès sindicals arribessin a un acord en l'ERO al febrer de l'any passat que afectava a totes les publicacions del grup.

La intenció de la direcció del diari, quan va presentar el pla de reestructuració, era aconseguir una "important" reducció de costos que tenia per objectiu "assegurar de forma sòlida la continuïtat del projecte per plantar cara a la profunda crisi econòmica que està afectant els mitjans de comunicació i el seu futur", segons va indicar en un comunicat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Xavier Sunyer, bcn, 24/03/2010 - 11:40

Pasa nada, en LV también contrataron a Rahola mientras despedían a 50 personas. Típico del oasis cuyos dos magnates en prens son: un holding que empezó en la pornografía y un aristócrata franquista y clasista. El oasis es lo que tiene

#1 Dr Càlix, Tintinlàndia, 24/03/2010 - 09:03

Estrella? Quina estrella? Més aviat hauriem de parlar d?una nebulosa