Comunicació · 1 de Setembre de 2011. 15:30h.

Foc creuat a Catalunya Ràdio

Fuentes fa broma sobre el director i recorda que "malauradament" l'emissora no és líder

Foc creuat a Catalunya Ràdio

Mateu i Fuentes, durant la presentació, al costat del nou presentador d'esports Francesc Garriga

La presentació de la nova temporada de Catalunya Ràdio ha mostrat, encara que sigui subtilment, les males relacions entre el director, Ramon Mateu, que també és provisionalment director general de la CCMA, i el periodista estrella de l'emissora, Manuel Fuentes, que es fa càrrec de la franja horària dels matins.

Fuentes ha començat la seva intervenció duran la presentació de la nova temporada de Catalunya Ràdio fent precisament una brometa sobre el director de l'emissora, Ramon Mateu, que l'havia precedit en el torn de paraula: "primer de tot una bona notícia: seré més breu que el director".

També s'ha desmarcat de les paraules de Ramon Mateu sobre el lideratge del programa i de l'emissora. Mateu havia afirmat, en efecte, que "El matí de Catalunya Ràdio és líder i continuarà sent líder" i ha augurat una jubilació de Fuentes "d'aquí a 25 o 30 anys" alhora que ha restat importància a la batalla pel lideratge amb Rac1 perquè "és el referent per al país per a saber què passa".

Manel Fuentes ha manifestat, en canvi, que "Catalunya Ràdio malauradament no és l'emissora líder però espero que treballarem tots per ser-ho". "El matí de Catalunya Ràdio tornarà a ser líder si tots sumem, els membres del consell de govern -asseguts a primera fila durant la presentació-, el director, els companys", ha reiterat en al·lusió als problemes de la temporada passada.

Fuentes ha llençat un altre missatge: "demanaria al Ramon Mateu que siguem líders una tercera temporada, aquesta és l'única cosa que no li puc  donar la raó perquè jo mai no ma avanço, tampoc menteixo amb els números".

"Hi ha un director que està al capdavant, que el tenim aquí, que de vegades li toquen les coses més maques i més lletges, algunes són veritat, altres són mentida, cadascú amb la seva llibertat i la seva responsabilitat periodística", ha afegit en al·lusió a les informacions d'alguns mitjans.

Fuentes ha destacat igualment, en la seva opinió, en "el miracle" de 'El matí de Catalunya Ràdio' perquè "el que s'ha produït i s'estudiarà al llarg de la història és el fenomen de què ha passat a 'El matí de Catalunya Ràdio' des de fa tres anys". "No sé si recordaran els titulars que hi havia fa tres anys", en una al·lusió també als seus predecessos en el programa.

L'acte, malgrat la presència de periodistes d'altres mitjans, s'ha acabat sense poder fer preguntes als presentadors dels nous programes. Mateu ha agafat el micròfon al final -després del discurs d'Enric Marín, president de la CCMA- i ha afirmat que "s'ha acabat.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#16 lasedelscops, bcn, 02/09/2011 - 10:09

Fuentes és millor que la Bonet (la de la crosta) i pitjor k Basses. Va fer desaparèixer el xat dels "matins" perquè osavem criticar-lo (ho porta fatal), en canvi de vegades fa bon period. d'investigació (cas Millet

#15 eloysa, terrassa, 02/09/2011 - 09:19

Cap programa de la CCMA, no a casa meva...son tots iguals sectaris, aleccionats per el regim que governa. I la "vostre" tan mateix per decena vegada ens tornen a passa "Temps de silenci" la historia dels perdedors, dels que odian i no pasen pagina, quina vergonya de tv.!!!

#15.1 Carrasclet, Girona, 02/09/2011 - 14:26

Eloisa, quan parles del regim que governa, a quin règim et refereixes, perquè a Catalunya mana CIU però a la CCMA encara mana el putu tripartit

#15.2 HRC, BCN, 02/09/2011 - 16:57

Tu deus mirar els de Inter Economia i El gato al agua, oi?,
Si encara no ho fas, te´ ls recomano; en aquesta cadena, t´hi trobaràs com el peix a l´aigua!.

#14 xavier-fabra, barna, 02/09/2011 - 00:38

habria que cerrarla

#14.1 xavi, bcn, 02/09/2011 - 08:52

i tant!

#13 Ricard Bellpuig, Vic, 01/09/2011 - 23:36

Només cal observar la bola que li donem a TV3 a aquest personatge, la despesa pública amb aquest noiet que abans era del PSC i ara està beneït per CIU. Però sobretot cal mirar les audiències de veritat. que algú se les miri.

#12 ccc, bcn, 01/09/2011 - 23:07

Catalunya Radio era una radio de i per convergents, quan el tripartit va canviar la orientació va perdre molts oients que no va guanyar perque el seu nou mercat potencial ja te altres emisores. Això va ser el manà per Rac1, però si catalunya radio torna a la convergència se li acava el xollo