Publicitat

Vicent Sanchis retreu a Jaume Barberà que "vostè predica l'apocalipsi" i el periodista de TV3 replica que "tenim una classe política exemplar"

Foc creuat a Rac1

Barberà i Sanchis

El periodista de TV3, Jaume Barberà, ha discutit amb el també periodista Vicent Sanchis arran del cas Bárcenas a El món a RAC1. El presentador de 'Singulars' ha denunciat "la distància entre la ciutadania i la classe política", paraules amb les quals Sanchis no ha estat d'acord.

"Aquesta llunyania de la classe política que diu, en les últimes eleccions va votar el 70% dels electors, van votar majoritàriament opcions…", ha indicat l'exdirector de l'Avui, moment en què Barberà l'ha tallat amb un "escolta, Vicent".

Tot i això, Sanchis li ha retret que "vostè predica l'apocalipsi", mentre Barberà repetia "Vicent, no passa res". "Sí que passa!", ha exclamat Sanchis, a més d'instar a esperar "a les properes eleccions" per constatar si és cert el distanciament entre política i ciutadania.

Barberà, però, ha ironitzat en afirmar que "sí Vicent, ha anat tot bé, tenim una democràcia exemplar i una classe política exemplar". "És el que dius tu, consideres que el tema Bárcenas no és d'extrema gravetat!", ha afegit.

"Senyor Barberà, no em caricaturitzi excessivament. Si vostè em caricaturitza, jo el puc caricaturitzar a vostè. El cas Bárcenas em sembla greu, però no predica l'apocalipsi", ha sentenciat Sanchis.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 guillem, bcn, 01/02/2013 - 09:50

I que fa el Barberà, un home culte i obert, discutint amb un hooligan? Els dos crec que són independentistes, però entre els dos hi ha un abisme...

#14 Pere, barcelona, 31/01/2013 - 22:11

Sr. Sanchis, encara recordo la resposta sicodèlica que va donar sobre les investigacions dels directius del Barça quan vostè estava a TV BARÇA. Respectuosament: vostè està a la lluna de València. Caricaturitzi tot el que vulgui al Sr. Barberà però la seva aportació depassa del tot a la de vostè..

#13 marianu, bcn, 31/01/2013 - 19:46

Sanchís ves a xuclar la mamella del Barça com has fet fins fa poc. Clar, no cal desmontar l'actual sistema de partits grans tan pulcre i tan transparent del que tu també vius. Què vol dir amb que a València tornarà a guanyar el PP? Això ja li dóna la raó? I Hitler va ser votat, i Bush dues vegades

#12 Jaume, Olot, 31/01/2013 - 18:07

Si la classe política no està allunyada de la societat és que la societat està molt més malalta del que sembla.

#11 rudolph, barcelona, 31/01/2013 - 17:02

A todos los catalanes nos debería dar vergüenza que una televisión pública, TV3 al menos en teoría lo es, emita un programa como "Singulars" ,la cosa más demagógica y tendenciosa que he visto nunca

#11.2 Agustí, Les Escaldes, 28/02/2013 - 14:22

Totalment d'acord, el teu coeficient intelectual no pot entendre un programa com singullars. Si no saps sumar, restar i multiplicar, no intentis fer divisions. Dediquet a la literatura infantil, no dones per més.