Publicitat
Comunicació · 1 de Març de 2012. 15:12h.

'Foc creuat' al periodisme esportiu

El director de Mundo Deportivo imita el presentador de Punto Pelota i aquest li ofereix lliçons de "Barri Sèsam"

El presentador de Mundo Deportivo, Santi Nolla, i el presentador de 'Punto Pelota' s'han creuat missatges després de la polèmica creada a posteriori del veto del Barça a Intereconomía -que va avançar en exclusiva el diari esportiu del Grupo Godó- per la peça que van gravar amb el president de l'Hospitalet, que va intentar treure informació als directius del Barça sobre la renovació de Pep Guardiola.

Nolla ha penjat un vídeobloc al web del diari per replicar les declaracions que va fer Pedrerol dilluns passat, en què lamentava "el numeret" de Mundo Deportivo amb una enquesta i li recriminava que s'havia portat "molt malament". En aquest sentit, Nolla ha agraït "la publicitat gratuïta que ens has fet" i s'ha mostrat "decebut per tot el que has fet".

Nolla, tot imitant el missatge que li va enviar el presentador de 'Punto Pelota', ha dit que "no hi ha cap tipus de numeret amb ningú: el que hi ha és periodisme". Sobre aquesta imitació, Pedrerol li ha replicat que "aquí, si vols, dediquem un minut a classes de càmera. Lliçó Barri Sèsam. A prop i lluny".

Per la seva part, Pedrerol li ha apuntat que "la sort de Mundo Deportivo és que ha tingut altres directors" i, en referència a l'agraïment per la publicitat que li ha fet que, s'ha limitat a dir "la gent de Mundo Deportivo trista i el seu director, feliç".

El periodista ha defensat que "fem periodisme" i n'hi ha posat algun exemple, com l'entrevista que van fer al soci que va denunciar l'expresident Joan Laporta. Per últim, l'exdirector del mitjà que ara dirigeix Nolla, Manuel Tarín, ha reordat com Pedrerol es va aixecar després del veto que Javier Clemente va fer al diari del Grupo Godó.

Captura del vídeobloc de Santi Nolla
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 Gerard, Barna, 01/03/2012 - 21:33

Ja s'ha dit, això només és espectacle de baixa estofa. "Teiatru del malo".

#4 pep, manresa, 01/03/2012 - 20:43

A aquest ignominiós programa es van passar tres mesos dibuixant línies esbiaixades per intentar demostrar que el Pedrito estava offside, els tècnics(?) afirmen que Alexis es va deixar caure dins l'àrea en l'entrada de Pepe que el va deixar tant temps lesionat, ens diuen com a mínim catetos, etc

#3 Pau, bna, 01/03/2012 - 18:36

He tingut la santa paciència de veurem els set minuts llargs de video. Patètic, patètics, i és que quan la merda es remena.....

#3.1 Enesto, Barcelona, 01/03/2012 - 19:21

I tant que s'ha de tenir paciència per escoltar això! El periodisme esportiu cada cop se sembla més a Sálvame.

#2 jajajjaaaaaaaa, barcelona, 01/03/2012 - 16:32

NollaGodo pero donde vas hombre , peoncillo de convergencia.........das pena

#2.1 jojojojojojojjoj, bareclona, 01/03/2012 - 18:39

jojojojojojojojoj que obsessió te el jajajajajaj amb convergència, sembla que de nit i tot la sómmia. Viu home viu, que son quatre dies, jojojojojojjo

#2.2 jejejeje, BCN, 02/03/2012 - 09:37

RUUUUUUUUUC

#1 Jose, Barcelona, 01/03/2012 - 16:23

Dios los cría y ellos se juntan. Nolla es patético no sólo por este asunto sino por las intervenciones que habitualmente suele hacer en los medios. Pero es que Pedrerol dando lecciones da asco. En los diccionarios, al lado de la definición de manipulador debería aparecer su foto.